NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊Jobban tetszenek a ti középső körseitek, mint a sajátjaink...
MarioAna
több mint 7 éve
Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Nem is lett belőle BigBen utód.tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
MarioAna
1 997
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Coltsnál a nő kacsahangja és az orángután bevágás epic volt...
több mint 7 éve
bazz, a colts draftolt egy gorillát 😀😀
több mint 7 éve
tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
több mint 7 éve
Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem vagyok képben a sráccal, volt valami red flagje?Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
Jöhetne most valami RB pick... Mack vagy McNichols
alatriste
Löfli
Tactful Cactus
Amúgy Ő inkább egy erőfutó nem? Erős felépítés, kevébé atletikus.
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Én is, főleg Conner behúzása után.Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Azt hittem Peterman lesz a QB pickjük.
empty taxi
nagir
több mint 7 éve
Csak ne vigyétek túlzásba, mint Lacy-nél 😀Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
alatriste
Löfli
Tactful Cactus
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Azt hittem Peterman lesz a QB pickjük.
empty taxi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Jó, kellet QB2 vagy QB3, de Dobbs jó nekünk?én tavaly jósoltam nekik Prescottot, végülis Dobbs is bejöhet
Fast Willie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Remélem azért egy normálisabb LB és S depth-et hozunk még.
több mint 7 éve
Ha a Cowboysnak lett vna még 1 pickje ebben a körben .. tuti rb-t húznak a wr mellé. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 822
Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
alatriste
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
mondjuk az meglepő, hogy Desmond King még bent van, ő miért csúszik ekkorát (legtöbb helyen 2. kör végi talent)?Nem tudom drogozás, nő verés? Mi más lehet még???
MarioAna
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Jó, kellet QB2 vagy QB3, de Dobbs jó nekünk?
több mint 7 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
wtf