NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
ervinator
1 694
Kamara pick azért nem rossz AP és Ingram mellé
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Yalltrippin
23
Martavis BryantVerified accountaz kemény... 😀
@ThaBestUNO
Following
More
lol that's Sammie coates replacement not minds take it how you want to I am back.
Klaci79
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Martavis BryantVerified accountIgaza lehet. De ne a szaja legyen nagy, hanem a teljesitmenye a palyan es a mentesseg palyan kivul. Coates rol volt hogy meg nem ment neki igazan a route futas. Szoval ab ok. Bryant ? Coates ? Rogers atlagos es ez keves volt.
@ThaBestUNO
Following
More
lol that's Sammie coates replacement not minds take it how you want to I am back.
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ogunjobi király, a Browns nagyon komoly draftot nyom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ogunjobi - őt én is 3. körben vittem GM Gameben. 😊
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ezert lesz ilb ezutan vagy cb. De ott jobban meg voltunk. Mint a gyenge ps soros wr ekkel. Es egy visszatero, de nem eletbiztositas wr el. Kellett.Bryant-ben, Rogers-ben, Ayers-ben....viszont kiben bízzak ILB-ben és CB-ben?Szarul állunk WR-ekkel:És kiben bízol? Én csak AB-ben.
Steelers WRs right now: AB, Bryant, Rogers, Coates, Ayers, DHB, Hamilton, Justin Hunter and now JuJu
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Martavis BryantVerified account @ThaBestUNO
Following
More
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
jön fel a Saints...nem kicsit
több mint 7 éve
Mások az igényeink. Bryant jó, ha nem hülyül meg. A többi WR nem az a szint, ami nekünk kell. ILB-t simán eljátssza Vince Saci mellett, semmi probléma nem volt vele idén sem, amikor kezdett. CB meg aztán full felesleges. Burns, Cockrell, Gay, Golson révén megvan az első négyesünk.Bryant-ben, Rogers-ben, Ayers-ben....viszont kiben bízzak ILB-ben és CB-ben?Szarul állunk WR-ekkel:És kiben bízol? Én csak AB-ben.
Steelers WRs right now: AB, Bryant, Rogers, Coates, Ayers, DHB, Hamilton, Justin Hunter and now JuJu
Klaci79
Soldados
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Bryant-ben, Rogers-ben, Ayers-ben....viszont kiben bízzak ILB-ben és CB-ben?Szarul állunk WR-ekkel:És kiben bízol? Én csak AB-ben.
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
4 pickkel a Jags választása előtt Dan Feeney, Tim Williams, Jordan Philips, Derek Rivers mind bent van még. Meg Cooper Kupp is, de az csak az én vágyálmom, hogy elvigyük.
több mint 7 éve
Yalltrippin
23
vagy Angelos Charisteasra, még nem tudtam dűlőre jutni ebben a kérdésbenKpassagnon, akinek egy scout szerint olyan a felépítése mint egy görög istené 😀Giannis Antetokounmpora gondolnak?
Yalltrippin
iktriad
több mint 7 éve
na az úgy fasza. köszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
mit kaptunk a billstől? lemaradtam 😊Helyet cseréltetek és 2 ötödik kört.
peach
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Szarul állunk WR-ekkel:És kiben bízol? Én csak AB-ben.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Danard Robinson FA egyébként. 😊nem minden franchise-ban van hagyománya az offensive weapon posztnak 😊Szarul állunk WR-ekkel:Be lehet állítani valakit majd QB-ba, ha Big Ben lesérül megint. 😊
Klaci79
iktriad
toam
több mint 7 éve
mit kaptunk a billstől? lemaradtam 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
nem minden franchise-ban van hagyománya az offensive weapon posztnak 😊Szarul állunk WR-ekkel:Be lehet állítani valakit majd QB-ba, ha Big Ben lesérül megint. 😊
Klaci79
iktriad
több mint 7 éve
Jobb volt mint Hurns. Ez önmagában hatalmas teljesítmény. Mustaine a megmondhatója.mondjuk ez nem nagy szó 😛Ó bazdmeg... USC WR...Marqise Lee 3. évére elég jó lett, konkrétan offensive MVP volt tavaly nálunk.. 😊
tenorx
iktriad
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
mondjuk ez nem nagy szó 😛Ó bazdmeg... USC WR...Marqise Lee 3. évére elég jó lett, konkrétan offensive MVP volt tavaly nálunk.. 😊
tenorx
iktriad
több mint 7 éve
Szarul állunk WR-ekkel:Be lehet állítani valakit majd QB-ba, ha Big Ben lesérül megint. 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Szarul állunk WR-ekkel:Steelers WRs right now: AB, Bryant, Rogers, Coates, Ayers, DHB, Hamilton, Justin Hunter and now JuJu
több mint 7 éve
WR, ahogy várható volt, hogy húzunk ide. Nincs ezzel semmi baj, Bryantben nem lehet bízni, csak remélni.Én elégedett vagyok.