NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Peppers to Browns
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
nekem ugyan nem 😀Ne mondj már ilyeneket, ő nekünk kellene 😀 Mindjárt jövünk.Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊Peppers szerintem illene...jó húzás itt
Drip
Klaci79
tenorx
több mint 7 éve
Hmmm, micsoda hímsoviniszta elnyomó patriarchális potenciális erőszaktevő kirohanás...Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.Nem a Raiders által, de igen.
iktriad
Egyébként a videók meg cikkek alapján egy pénzéhes kurva a csaj, és majdnem összetörte szerencsétlen gyerek karrierjét.
Bocs a nyelvhasználatért, de nagyon nem csípem azt, amikor néhány picsa ezzel szórakozik (persze ha tényleg megtörtént az undorító, és semmi keresnivalója a ligában), de undorító, hogy bárki állíthat ilyeneket, és semmi következménye, ha kiderül, hogy hazudott.
tenorx
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
war roomba is biztos ez megy 😀Ne mondj már ilyeneket, ő nekünk kellene 😀 Mindjárt jövünk.Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊Peppers szerintem illene...jó húzás itt
Drip
Klaci79
tenorx
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
azzal semmi...a hasonló vádak komolyan vétele változhatottmert mi történt a cb piacon azóta? 😀na bumm...ez is meglepő kicsitkicsit? pár éve még simán udfa lett volna
Chargers LT
Klaci79
baggio
több mint 7 éve
na akkor jöhet egy szokásos Browns....Kizer 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nem (átmegy)Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.Potenciális kérdések
iktriad
1. Megerőszakoltad-e a lányt?
2. Szeretnél-e Vegasba költözni?
3. Tetszik-e Mark Davis haja?
Kampman
Persze (átmegy)
Igen (Kileng a mutató 😊 )
több mint 7 éve
mert mi történt a cb piacon azóta? 😀na bumm...ez is meglepő kicsitkicsit? pár éve még simán udfa lett volna
Chargers LT
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ne mondj már ilyeneket, ő nekünk kellene 😀 Mindjárt jövünk.Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊Peppers szerintem illene...jó húzás itt
Drip
Klaci79
több mint 7 éve
biztos, hogy ilyen fontossági sorrendben ?Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.Potenciális kérdések
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
És ki a geci fog LB-ben játszani a Raidersnél? Smith, Amerson és Carrie mögé tényleg kellett egy negyedik számú CB...
több mint 7 éve
ozibozi
16 979
sok helyen Robinsont Flowers 2.0 -nak nevezték, Ramcyk meg csípőhibás, szóval max LB lehetett volna, azt meg nem szoktunk... 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊Peppers szerintem illene...jó húzás itt
Drip
több mint 7 éve
Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊Melifonwu, vagy Njoku, és akkor a kedvenc csapat mellett a szimpatikus csapat is jól draftolt és jót alszok a maradék három órában. 😊
Drip
több mint 7 éve
Ok, de így is elég komoly.Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.nem a Raiders volt azt a csapat, most mondta Rapoport
iktriad
baggio
több mint 7 éve
Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.Nem a Raiders által, de igen.
iktriad
Egyébként a videók meg cikkek alapján egy pénzéhes kurva a csaj, és majdnem összetörte szerencsétlen gyerek karrierjét.
Bocs a nyelvhasználatért, de nagyon nem csípem azt, amikor néhány picsa ezzel szórakozik (persze ha tényleg megtörtént az undorító, és semmi keresnivalója a ligában), de undorító, hogy bárki állíthat ilyeneket, és semmi következménye, ha kiderül, hogy hazudott.
több mint 7 éve
Kampman
28 194
Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.Potenciális kérdések
iktriad
több mint 7 éve
Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.nem a Raiders volt azt a csapat, most mondta Rapoport
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Conley hazugságvizsgáló alá is volt vetve a Raiders által? Az komoly.
több mint 7 éve
Mondjuk várható volt, hogy nem Njoku lesz. Nemrég lett volna egy vizit amit visszamondtunk. Több helyen is írták, hogy annyira nem bírtuk őt. Nekem az a meglepő, hogy nem Robinson lett a pick. Azt nem bánom, mert nagy kockázat lett volna benne. Njokut viszont sajnálom.
több mint 7 éve
Na jólvan így a trade annyira nem szar ... Csípnék egy Peppers vagy Melifonwu picket 😊
több mint 7 éve
ozibozi
16 979
Értem én de miért nem Njoku??az mondták kb egyformák blokkolás terén, vlsz szimpibb volt
Vobox
több mint 7 éve
Klaci79
22 107
na bumm...ez is meglepő kicsitkicsit? pár éve még simán udfa lett volna
Chargers LT
több mint 7 éve
Las Vegas Polygraphs
---
több mint 7 éve
Érdekes húzás...