NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Iyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
köszönömvki tud dobni egy linket?www.nflstream.io/568831/1/nfl-draft-rounds-4-7-live-stream-online.html
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
vki tud dobni egy linket?www.nflstream.io/568831/1/nfl-draft-rounds-4-7-live-stream-online.html
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Aszittem még egyszer Hamilton lesz 😀ha Young olvassa fel a papírt, simán disón hamiltonnak mondja disóvn hendet
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
vki tud dobni egy linket?
több mint 6 éve
Aszittem még egyszer Hamilton lesz 😀én is 😀😀
Igor
több mint 6 éve
szerintem kijelenthető BB utálja ezt az egész class-t úgy ahogy van...Vagy csak kiégett, mint Brady 😀
ZERO_L
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Aszittem még egyszer Hamilton lesz 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
szerintem kijelenthető BB utálja ezt az egész class-t úgy ahogy van...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Keenum nem szar, ha jó fal van előtte, elkaristol.
több mint 6 éve
Pats letrade! 😮
több mint 6 éve
A Denver draft eddig igen tetszetős.
több mint 6 éve
Újjáépítés szagot érzek, ha nem válik be Keenum...Megválhatnak 1-2 elkapótól is jövőre
több mint 6 éve
DT és Sanders se lesz ott örökké
több mint 6 éve
Ennyire örülnek, hogy végre van egy QB-juk. 😊Fasza, Hamilton és Sutton egy helyre...Minek nekik ennyi WR?
Igor
Bazzani
több mint 6 éve
ez az 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Hova má ennyi WR Denverbe Kínumnak 😊
több mint 6 éve
Fasza, Hamilton és Sutton egy helyre...Minek nekik ennyi WR?
Igor
több mint 6 éve
hamilton de nagy sztíl
több mint 6 éve
szopjatokle
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Fasza, Hamilton és Sutton egy helyre... még akár működhetne is, ha lenne előttük normális QB.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)