NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Most majdnem anyukákat szidtam : (( Botrányos lenne.holnap se, szerintem UDFA leszCsak miatta vagyok még fent. Bár lehet hozzá holnap kéne fentmaradni.Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
Stez
kristóf17
rasszista liga ez
Stez
több mint 6 éve
Basszus azért a GB mostanában talicskával hordja be a CB-ket.Tavaly 2. kör King, idén meg 1+2-ben is.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Bezzeg, ha fél keze lenneholnap se, szerintem UDFA leszCsak miatta vagyok még fent. Bár lehet hozzá holnap kéne fentmaradni.Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
Stez
kristóf17
rasszista liga ez
Stez
több mint 6 éve
holnap se, szerintem UDFA leszCsak miatta vagyok még fent. Bár lehet hozzá holnap kéne fentmaradni.Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
Stez
kristóf17
rasszista liga ez
több mint 6 éve
Há de hallod a 2. meg 3. körös picket már rég kiment, erre az első körösöm meg a 2. kör közepére, úgy hogy oda már draftoltak egy másik ugyanarra a posztra 😀Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
Stez
több mint 6 éve
letrollkodja őketés ő fog védekezni a 2. számú elkapókon is?hogy basszák meg, 1 kibaszott hely, csak 1 kibaszott hellyel csúszott volna tovább :/pszt ott van nektek Rózsi
shagi0206
ThundersNFL
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Christian Kirk, James Washington?Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.ti jól jártatok vele 😊
Sixo
shagi0206
több mint 6 éve
Csak miatta vagyok még fent. Bár lehet hozzá holnap kéne fentmaradni.Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
Stez
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
és ő fog védekezni a 2. számú elkapókon is?hogy basszák meg, 1 kibaszott hely, csak 1 kibaszott hellyel csúszott volna tovább :/pszt ott van nektek Rózsi
shagi0206
ThundersNFL
több mint 6 éve
hogy basszák meg, 1 kibaszott hely, csak 1 kibaszott hellyel csúszott volna tovább :/A tegnap után nem érdemeltétek meg! 😊😉
shagi0206
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
hogy basszák meg, 1 kibaszott hely, csak 1 kibaszott hellyel csúszott volna tovább :/pszt ott van nektek Rózsi
shagi0206
Draft
több mint 6 éve
Alexander IR, JJ bust 😀😀😀DDD
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ez olyan mint nekunk az elsokoros lb volt korabban. Lol.
több mint 6 éve
Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.mert nem negereket kell draftolni, hanem Apke-t
Sixo
több mint 6 éve
lol el is felejtettem már, hogy szerencsétlen bent ül 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.ti jól jártatok vele 😊
Sixo
több mint 6 éve
Gyááá, ez így kurva nagy 😀 Big like GB
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
nájsz
Draft
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
hogy basszák meg, 1 kibaszott hely, csak 1 kibaszott hellyel csúszott volna tovább :/
több mint 6 éve
GB olyan secondary buzi, mintha én lennék a GM. 😊
több mint 6 éve
Nem tudom ,most örüljek -e. Nem remekelt a GB a DB fejlesztésekben az elmúlt években.