NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
fodi91
196
Edmundsal mi a gondod?Én nagyon karmolnám, nagyjából az egyetlen LB az első 3 körben, aki miatt nem sipákolnék, hogy miértSírás vagy önciróka?Wyatt!Készíteném a zsepit
Vander Eschez mit szólnál?
Bazzani
Wyatt
Bazzani
Wyatt
több mint 6 éve
deyell?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Bazz
több mint 6 éve
Elvitte a telefont a Diósgyőri edző!Amúgy ott szerintem nem Lamarék ölelkeztek.Vagy lehet ők is elhitték, aztán nem jött a telefon 😀
Bazzani
szampi#33
több mint 6 éve
Amúgy ott szerintem nem Lamarék ölelkeztek.Feka - feka
Bazzani
több mint 6 éve
szampi#33
1 357
Amúgy ott szerintem nem Lamarék ölelkeztek.Vagy lehet ők is elhitték, aztán nem jött a telefon 😀
Bazzani
több mint 6 éve
shagi0206
10 942
Tényleg...teljesen bevált 😊 Mint nekünk Nkemdiche 😊Mike Williams , WR egy szar egyetemről aminek nem mondom ki a nevét.Nah még 2 nem Hámész pick és akkor kihúzhatjuk a class legjobb safetyjét, mint ahogy tavaly is elvittük Hooker amikor még bent volt amikor pickeltünk.nektek tavaly ki volt az 1. választásotok? Bosa most volt újonc? Már vagy csak este van, vagy alapból össze vagyok zavarodva
Sixo
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
Istenem
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ha most Kolton Miller jön, a laptopom repül ki az ablakon.Videót lécci.
deyell
több mint 6 éve
Mike Williams , WR egy szar egyetemről aminek nem mondom ki a nevét.Nah még 2 nem Hámész pick és akkor kihúzhatjuk a class legjobb safetyjét, mint ahogy tavaly is elvittük Hooker amikor még bent volt amikor pickeltünk.nektek tavaly ki volt az 1. választásotok? Bosa most volt újonc? Már vagy csak este van, vagy alapból össze vagyok zavarodva
Sixo
shagi0206
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én nagyon karmolnám, nagyjából az egyetlen LB az első 3 körben, aki miatt nem sipákolnék, hogy miértSírás vagy önciróka?Wyatt!Készíteném a zsepit
Vander Eschez mit szólnál?
Bazzani
Wyatt
Bazzani
több mint 6 éve
ha most Kolton Miller jön, a laptopom repül ki az ablakon.Élőképet!!!!
deyell
több mint 6 éve
Nem, Bosa tavalyelőtti, tavaly Mike Williams volt.Nah még 2 nem Hámész pick és akkor kihúzhatjuk a class legjobb safetyjét, mint ahogy tavaly is elvittük Hooker amikor még bent volt amikor pickeltünk.nektek tavaly ki volt az 1. választásotok? Bosa most volt újonc? Már vagy csak este van, vagy alapból össze vagyok zavarodva
Sixo
shagi0206
Madden hates me.
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Csak ülök, és nézek ki a fejemből.......Most már levegőt sem igazán kapok.......... WTF???
Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Jövő évi elsőt oda adtak érte.....bekokozva jó ötlet volt
dande
több mint 6 éve
deyell
11 702
ha most Kolton Miller jön, a laptopom repül ki az ablakon.
choose life
több mint 6 éve
shagi0206
10 942
Nah még 2 nem Hámész pick és akkor kihúzhatjuk a class legjobb safetyjét, mint ahogy tavaly is elvittük Hooker amikor még bent volt amikor pickeltünk.nektek tavaly ki volt az 1. választásotok? Bosa most volt újonc? Már vagy csak este van, vagy alapból össze vagyok zavarodva
Sixo
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Payton próbálja kiegyenlíteni a tavalyi tutiba nyúlást
több mint 6 éve
Na az Oak húhat egy jó kis LBt
több mint 6 éve
Ray_bp_Lewis
163
Whaaaaat ????
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Bold strategyazigen 😮winnowba projektjátékos?
winnow.
braxa88
empty taxi
több mint 6 éve
Nah még 2 nem Hámész pick és akkor kihúzhatjuk a class legjobb safetyjét, mint ahogy tavaly is elvittük Hooker amikor még bent volt amikor pickeltünk.
több mint 6 éve
Jövő évi elsőt oda adtak érte.....
több mint 6 éve
azigen 😮winnowba projektjátékos?
winnow.
braxa88
Madden hates me.