NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Tavaly is jött két Floridás.Már ott is steal lenneJön hozzánk.Taven BryantőlAh nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
peach
Wyatt
Bazzani
Wyatt
Idén is egy.
több mint 6 éve
csak előbújt a denveri véred ...Én őt jobban bírom, mint Paynet. De Derwint szeretném, ha bent leszWow, Vea...kár, nem csúszott le 17igHello, te kivel vagy?
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
Szvsz szerintem most viszi őt a Redskins.Én őt jobban bírom, mint Paynet. De Derwint szeretném, ha bent leszWow, Vea...kár, nem csúszott le 17igHello, te kivel vagy?
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
Derwin megy GB-be szerintem
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Már ott is steal lenneJön hozzánk.Taven BryantőlAh nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
peach
Wyatt
Bazzani
több mint 6 éve
Én őt jobban bírom, mint Paynet. De Derwint szeretném, ha bent leszWow, Vea...kár, nem csúszott le 17igHello, te kivel vagy?
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mondjuk el ment tőlünk mert előtte volt Cox Jernigan, most McCoy Vea...végül is gyűrű van, pénz is nem olyan rossz ez neki 😊akkor beau allen nem lesz kezdőAzzal még várjál csak 😀
braxa88
Sixo
több mint 6 éve
Jön hozzánk.Taven BryantőlAh nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
peach
Wyatt
több mint 6 éve
Payne-t jobban szeretem, GM drafton őt húztam Vea helyett pl.Ah nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
peach
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kemény a Shelton klónt, kihúzzák pont ott ahol Sheltont 😊Három év múlva Pats?
Drip
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Taven BryantőlAh nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
peach
több mint 6 éve
Kemény a Shelton klónt, kihúzzák pont ott ahol Sheltont 😊
több mint 6 éve
Ah nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.Kitől vagy?
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Egyébként nektek is az az érzésetek, hogy az összes mock draft általában kicsit el van tolódva a defense játékosok felé?Alapból szerintem offense- t nehezebb építeni, ezért gondolom, h GM szemmel oda éri meg befektetni. A mockok meg ált pure tehetséget nézik az első körökben, amit védőknél könnyebb meglàtni.
Aztán a valód GM-ek mindig O heavy draftot hoznak az elejére.
tenorx
több mint 6 éve
Wow, Vea...kár, nem csúszott le 17igHello, te kivel vagy?
Chargers LT
több mint 6 éve
Ah nemtom. Vea-t meglátjuk, én nem vagyok hasraesve tőle.
több mint 6 éve
Azért is jár egy .Suns szurkoló vagyok.Ide kérnék egy bannt Suns szidásért.persze idén geciszarok leszünkDe így is jobbak lesztek, mint a Suns az NBA-ben.
Löfli
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Kapják be Tampában....
több mint 6 éve
na én is eltakarodok a picsábaNa Bucks bepályázik egy Aguayo utódra? 😀Derwint húzzák szerintem, és így visszatradel csak még faszább az egész
Tomcsik
Drip
több mint 6 éve
Wow, Vea...kár, nem csúszott le 17ig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Suns szurkoló vagyok.Ide kérnék egy bannt Suns szidásért.persze idén geciszarok leszünkDe így is jobbak lesztek, mint a Suns az NBA-ben.
Löfli
iktriad
Sixo