NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
KeyG
9 497
Tshimanga Biakabutuka ő mit szóljon?TJ Tampa csúszásának az oka? Nekem mockokban mindig kivitték 2.-ban. 😀Hülye neve van.
KeyG
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Szürke ötven árnyalata a pick, erre egyből beindulsz...Már csak azt kell eldönteni Gosling vagy Chris Evans játsza a biopickben.
warr_b
7 hónapja
TJ Tampa csúszásának az oka? Nekem mockokban mindig kivitték 2.-ban. 😀Hülye neve van.
KeyG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
RIP Drip. Kimennek a TE-ek.Pukkadjanak meg, ráadásul 4.ben pickünk sincs 😀
Sixo
7 hónapja
KeyG
9 497
TJ Tampa csúszásának az oka? Nekem mockokban mindig kivitték 2.-ban. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
LolTe vagy a profil képem.Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Ennyire nem vagyok girhes 😊
Szürke ötven árnyalata a pick, erre egyből beindulsz...
7 hónapja
TE, hmmm.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
7 hónapja
shagi0206
10 922
Na, ez is egy jó pick. Elkezdik kivinni a csúszókat?
7 hónapja
Kampman
28 313
Ezt nem akartuk tudni.Te vagy a profil képem.Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
7 hónapja
shagi0206
10 922
Titans nem is húzott hülyeséget...
7 hónapja
Te vagy a profil képem.Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
Igen te lánynak nézel ki.Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
shagi0206
10 922
azt majd ők eldöntik 😀Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
Akkor sem. 5. számú perpill. Remélem bemozgatják belső védőfalba. Matlock helyére mondjuk.Idén max akkor lesz edge, ha várhatóan Bosa kisérül.Hááát nem tudom. Kis izom és akkor talán be lehet küldeni bentre. Ha edgenek jött akkor nem örülök.Jót választottatok?Ha jót választunk csak akkor.Ha Dorlust pont előlünk húzzák ki, akkor mindenki meleg Arizonában.Dadrion lett, megnyugodtál?
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
shagi0206
7 hónapja
Nekem hosszú a hajam, lánynak nézek ki? A fiaim fiúnak néznek ki, ne aggódj 😊8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
7 hónapja
shagi0206
10 922
www.youtube.com/watch?v=JHbIG90eoHU8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
Sixo
7 hónapja
shagi0206
10 922
Idén max akkor lesz edge, ha várhatóan Bosa kisérül.Hááát nem tudom. Kis izom és akkor talán be lehet küldeni bentre. Ha edgenek jött akkor nem örülök.Jót választottatok?Ha jót választunk csak akkor.Ha Dorlust pont előlünk húzzák ki, akkor mindenki meleg Arizonában.Dadrion lett, megnyugodtál?
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
8 éves. Ilyenkor még az összes ugyanúgy néz ki. A fiú is lánynak néz ki ha hosszabb a haja.Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo
warr_b
7 hónapja
Mit csinál az a kislány? Warrb tiéd a gyerek? Szólj már rá.Nekem csak fiam van.
Sixo