NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
faszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Pavia
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Üvöltik, hogy at least I'm free, amikor a társadalom alsó rétege heti 60-70 órázik 2-3 munkában, hogy boldogan credit card debt-be tudja verni magát a megéléshez 😀de legalább iránban ölik az iskolás lányokat a szabadság nevében
tenorx
1 napja
Vegason bepróbálkoztam 75ös oddsért hogy Becket kiviszi Bears, Seattle vagy Chargers, hátha.. szoktak az ilyen csapatok ilyen irányítókat draftolni, de sajna nem jött be.. De azért a Cardsot is megtettem 5.50ért😁
1 napja
🤦😀
1 napja
Üvöltik, hogy at least I'm free, amikor a társadalom alsó rétege heti 60-70 órázik 2-3 munkában, hogy boldogan credit card debt-be tudja verni magát a megéléshez 😀
1 napja
de ez 10-20-30-70 éve is ugyanígy voltmagaBrainwashing a legmagasabb szintenezt nézve vicces a hiszti hogy a sport az sport és semmi köze a politikához ...
tenorx
Negritis, a vajda
Janek
1 napja
nálam még énekelnek
1 napja
magaBrainwashing a legmagasabb szintenezt nézve vicces a hiszti hogy a sport az sport és semmi köze a politikához ...
tenorx
Negritis, a vajda
1 napja
Ó nem. nem. neeeeeeeeeeeeeeem. Én őt nem akarom...
1 napja
Brainwashing a legmagasabb szintenezt nézve vicces a hiszti hogy a sport az sport és semmi köze a politikához ...
tenorx
1 napja
Végül bejött tegnap hogy Bisontist választottam pregnon helyett, hiába akartatok bevinni a susnyásba 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Brainwashing a legmagasabb szinten
1 napja
geci ennyi propit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Tetszik ez a Seahawks pick, szívesen kihúznám én is
Poloska vagyok.
1 napja
kúgenlegjobb cenya meg még mindig bent 😀lú?
eaglesmcnabb
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
McCoyra itt már rámennék, ha még bent lesz.Nálam 2/64 Seahawks húzta
Drip
Poloska vagyok.
1 napja
Igen, ránéztem közben. Idén lejáró, egyértelmű mi a terv. Szar pickem volt, Thienemant kellett volna vinnem csak féltem hogy kiviszik Sadiqot 1/20-ig.Delpit box playa volt már tavaly is inkább szerintemAmire még tudok gondolni, hogy JOK helyére lesz beillesztve ilyen hibridként.Én Hickmanre tippelnékEMW király pickNagyon szerettétek. Top30 visit, zoom, combine interjú. Mondjuk nem tudom Hickman vagy Delpit lesz így elengedve.
Drip
labo7
Drip
labo7
dancogo
1 napja
McCoyra itt már rámennék, ha még bent lesz.
1 napja
reméljük ez a chargers center nem segít herbert mészárlásánPregnon meg még benn, és guard kellett volna
Negritis, a vajda
Dunker is
Poloska vagyok.
1 napja
Scott inkább Smccoy? scott?Tényleg fel kellett érte menni?Van jobb corner bent?
Need volt oké, de meh
zacknorb
Janek
nem tudom, csak listát nézek
Negritis, a vajda
1 napja
legjobb cenya meg még mindig bent 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!