NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
arra lehet már fogadni hogy Vrabelt többször említik-e ma a hivatalos közvetítésben mint Shedurt tavaly?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Ty Simpson elso koros lesz ma. sot, nem is az elso kor vege a legujabb fejlemenyek szerint…I had Ty Simpson as a second rounder in my first mock draft.
— Peter Schrager (@PSchrags) April 23, 2026
I had Ty Simpson going 32nd with a trade in my mock draft two days ago.
Based on the volume of calls I've received on Simpson today- from teams I didn't expect - think I was very off. Hello, @danorlovsky7 . https://t.co/RWS72wg6Kk
2 napja
Esélyes, hogy az idei draft openingje is tele lesz akkora bust parádéval, mint ez volt. | Pont 20 éves videó - telik a rohadt idő... |félek a Raiders fanok egy év múlva QB prospect-et nézegetnek megint
www.youtube.com/watch?v=fkxyJtoO-64
iktriad
2 napja
Mert sírtam én is januárban 😀Miért akarod, hogy sírjakA spoilereket idén is hagyjuk, ugye? Ugye?Steelers Ty Simpson, bocsi 😀
tenorx
KeyG
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Miért akarod, hogy sírjakA spoilereket idén is hagyjuk, ugye? Ugye?Steelers Ty Simpson, bocsi 😀
tenorx
KeyG
2 napja
A spoilereket idén is hagyjuk, ugye? Ugye?Steelers Ty Simpson, bocsi 😀
tenorx
We are just the Ravens!
2 napja
Halihó!Valaki ki tudja tűzni esetelg ezt a hozzászólást, hogy ne spamelődjön el véletlenül.
Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Hulkeinstein
2 napja
A spoilereket idén is hagyjuk, ugye? Ugye?
2 napja
Mindkét csapat részéről full hülyeség lenneRickey szerint Ty Simpson Cardinals vagy JetsAz a tweet számomra inkább egy pls vigyétek első körben a kliensemet. Meglepődnék ha mi kihúznánk bármikor is
FloresR
Wester
We are just the Ravens!
2 napja
Rickey szerint Ty Simpson Cardinals vagy JetsAz a tweet számomra inkább egy pls vigyétek első körben a kliensemet. Meglepődnék ha mi kihúznánk bármikor is
FloresR
Lesz ez még így se!
2 napja
FloresR
370
Rickey szerint Ty Simpson Cardinals vagy Jets
2 napja
Halihó!Már "reklamáltam" amúgy akkor boldogságot (remèljük mèg megvan 😏)
Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
Enjoy!
Hulkeinstein
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Eljinxeltem? 😀Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.A Jagsnek csak holnap kezdődik a draft, szóval nekem mindegy mi lesz ma.
labo7
iktriad
I’m told that while the Jaguars are exploring options to trade into the first round, they do not involve using any of their current players as capital @TheAthleticNFL
— Michael Silver (@MikeSilver) April 23, 2026
2 napja
stanickyRickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.Rickey ki?
labo7
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Viszont egyértelműen ügynök, szóval draftról nincs annyi infója. Meg nem is mond nagyon konktrétumokat most, hanem olyan infókat ír ki amit már lehetett hallaniElég jó infói vannak, 20-ból 18 általában bejön.Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.Rickey ki?
labo7
KeyG
iktriad
Lesz ez még így se!
2 napja
Ja így megvan, nézem már. Kivi vagyok ebből a párból be fog jönni-e valami.
We are just the Ravens!
2 napja
Elég jó infói vannak, 20-ból 18 általában bejön.Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.Rickey ki?
labo7
KeyG
2 napja
THE dog.Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.Rickey ki?
labo7
KeyG
2 napja
A Packers Ted Thompson FA-működése emlékére nem lesz aktív az első napon.Meg rajta kívül lesz minimum 5 ilyen csapat.
Tactful Cactus
2 napja
Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.Rickey ki?
labo7
We are just the Ravens!
2 napja
Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.A Jagsnek csak holnap kezdődik a draft, szóval nekem mindegy mi lesz ma.
labo7
2 napja
Esélyes, hogy az idei draft openingje is tele lesz akkora bust parádéval, mint ez volt. | Pont 20 éves videó - telik a rohadt idő... | www.youtube.com/watch?v=fkxyJtoO-64
2 napja
Rickey épp most spoilerezi a draftot, twitterre ne menjetek.
2 napja
Sajnos hajnali öttől melózok, nem opció most a felkelés/fentmaradás.Probáld az FK-t a youtube-n keresztűl belőni. Ott kevesebb az esély a spoilerek.
Valami olyan lehetőség lesz, ahol spoilermentesen vissza tudom nézni mondjuk az elejéről?
Láttam az FK is csinál élő elemzős műsort, de gondolom ha reggel belövöm a gépet, aztán rámegyek az fk-ra hogy elindítsam a videót, ott lesznek a kiírások hogy ki kit húzott 😄
warr_b
Nekem tavaly úgy sikerült.
Bár az NO-s short videók miatt ott is figyelnem kellett.