NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Styles-t adnám nekik ittgiants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
1 napja
Azért WR, DE tud gamechanger lenni, egy fr LT szintén, de még CB-t is hamarabb pickelnélilyen alapon QB-n kívül minek mást húzni?egyik se... felesleges sorolniGibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
Kampman
Negritis, a vajda
AP MVP szezonjában mire ment Vikings? Egy éppen PO-ba jutó csapat volt
RB értéktelen, totálisan felesleges nemhogy 1/3-at de első kört adni érte
ZERO_L
Negritis, a vajda
most azért ne kezdjük már ezt el
értem hogy Love azért jó pick mert nem lesz bust és akkor lehet mutogatni a statokat, de nem lesz egy centivel sem előrébb az Cardinals, lsd tavalyi Raiders de még lehetne sorolni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
nem látom a helyétReese 😀giants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
Hulkeinstein
1 napja
Reese 😀giants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
1 napja
giants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 napja
Akkor ezért nem volt boldog Saleh a pick után lolahogy mennek a dolgok akár még kisülhet valami jó nekünk 😀
labo7
1 napja
Bain simán ott lesz náluk, nem is értettem a felcserés mockokat, nálam lecsere után is behúztáka végén KC ölébe esik Reese vagy Bain 😀Tate, mint 1/4? ok 😀sorban adják egymásnak a GM-ek a bohócsapkát, eddig élvezetes 😊
Toto21
ZERO_L
Toto21
Poloska vagyok.
1 napja
Giants Downs vagy Styles?
1 napja
giants se sokat tökölt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
a végén KC ölébe esik Reese vagy Bain 😀Tate, mint 1/4? ok 😀sorban adják egymásnak a GM-ek a bohócsapkát, eddig élvezetes 😊
Toto21
ZERO_L
1 napja
Imádom ezeket a top10-be betonozott csapatokat és a draft stratégiájukat.
1 napja
Tate, mint 1/4? ok 😀sorban adják egymásnak a GM-ek a bohócsapkát, eddig élvezetes 😊
Toto21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
ilyen alapon QB-n kívül minek mást húzni?egyik se... felesleges sorolniGibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
Kampman
Negritis, a vajda
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
egyik se... felesleges sorolniGibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
tenorx
Kampman
Negritis, a vajda

1 napja
Akkor ezért nem volt boldog Saleh a pick után lol
1 napja
Tate, mint 1/4? ok 😀
1 napja
fake kár hogy nincs ébren, ő gecire adná az instant anyázást, mert nem 1/A hanem 1/B opció jöttés most ő anyázna xdd
zacknorb
Poloska vagyok.
1 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.teljesen mintegy, hogy ezek a minden évben irreleváns csapatok mit húznak :d
tenorx