NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Hamarabb jön Bain szerintem de meglássukde így talán le tudnak cserélni. De ha nem akkor is meg kell próbálniuk beépíteniTitans most elélvezett szerintem. Reese lecsúszott hozzájukCsak szerintem Saleh rendszerében ő nem lesz annyira jó
Toto21
Wester
Toto21
Lesz ez még így se!
1 napja
de így talán le tudnak cserélni. De ha nem akkor is meg kell próbálniuk beépíteniTitans most elélvezett szerintem. Reese lecsúszott hozzájukCsak szerintem Saleh rendszerében ő nem lesz annyira jó
Toto21
Wester
1 napja
Gibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.minden kibaszott évben ezt kell nyomni, hihetetlen hogy ez nem tud kikapni a ligából
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
és utána csodálkoznak hogy maradnak a mocsárban hosszú évekig 😕hasonló... 1/3 RBNeki is van főnöke, aki bele tud ugatni a munkába
ássák el a GM-t most, jesusfuck
ZERO_L
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Végigtapogatta kifelé az NFC South logókat, a Westből már csak a Cardinalsét 😊
2 napja
Titans most elélvezett szerintem. Reese lecsúszott hozzájukCsak szerintem Saleh rendszerében ő nem lesz annyira jó
Toto21
Lesz ez még így se!
2 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Garrison Hurst, mintha most lett volna
tenorx
2 napja
Bad teams stay bad for a reason - ez a Cardinals sosem fog változni.
2 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
tenorx
2 napja
1/3 RB… Mkntha olyan jól menne az Arizónának…SB roster van ott, már csak a futó hiányzott, oh wait...
Tomcsik
2 napja
xd
2 napja
lol

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Bijan
tenorx
Poloska vagyok.
2 napja
Titans most elélvezett szerintem. Reese lecsúszott hozzájuk
2 napja
hasonló... 1/3 RBNeki is van főnöke, aki bele tud ugatni a munkába
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 napja
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
2 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
hasonló... 1/3 RBArizona le trade vajon?ty simpson, fuck it 😀
Tomcsik
ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
bazzz