NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 528
52
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
54 perce
kiment a katonai McCaffrey

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
54 perce
jee, kiment a Navy-s tesó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
54 perce
hogy hogy nussmeier még bent van?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
54 perce
Megemlékeznek TIllmanről is, ez kedvesminden évben van
shagi0206

Don't blink!
1 órája
Deion Burks kit ölt meg, hogy még nem választották?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 órája
Megemlékeznek TIllmanről is, ez kedves
1 órája
Zxavian lehet nem fog elkelni. Én is fáztam tőle, de azért ha 7. kör közepén még elérhető, a rizikót megérheti
1 órája
Na Skins tanul tőlünk 😀 mondjuk itt nem zavart már volna...
1 órája
kölyök mit tolt 😀az lett volna fun, ha valami szamoai akárkit draftolnak pont, és még a segítsége se tudta volna kimondani, nem hogy a gyerek 😀
Löfli
1 órája
kölyök mit tolt 😀

Don't blink!
1 órája
megnyertétek a reach versenyt CJ-vel?Azóta 2 value pick jött Koziol és Josh Cameron személyében.Jacksonville Reachugarstop200-ba majdnem befértTavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
Löfli
iktriad
KeyG
ZERO_L
iktriad
JAX Draft Update
— SFdata9ers🏈📊 (@sfdata9ers) April 25, 2026
I’m officially running out of red in my color palette. https://t.co/DSyzy3NDrl pic.twitter.com/fhs09l2mhk

1 órája
Én végigaludtam, mert a Jagsnek most először nem volt 1.köröse. 😀hát ha elfelejtem, hogy mennyire kínlódás ez, akkor lehet 😀 de próbálom észben tartani. Bezzeg az 1. napról pont lemaradtam, mert másnap kelnem kellett időpontraesküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
1 órája
GB kicker!!!
1 órája
hát ha elfelejtem, hogy mennyire kínlódás ez, akkor lehet 😀 de próbálom észben tartani. Bezzeg az 1. napról pont lemaradtam, mert másnap kelnem kellett időpontraesküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
iktriad
1 órája
esküszöm nem nézek többet day 3-matTehát találkozunk jövőre ugyanitt! 😀
shagi0206
1 órája
biztos van otthon egy kis frontin 😀de akkor csak forgolódok 😀Wishes Pittset kivihetné valaki hogy mehessek aludni, hatkor kelek.hát menj aludni, majd reggel megnézed, hogy sikerült e
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
1 órája
de akkor csak forgolódok 😀Wishes Pittset kivihetné valaki hogy mehessek aludni, hatkor kelek.hát menj aludni, majd reggel megnézed, hogy sikerült e
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
Wishes Pittset kivihetné valaki hogy mehessek aludni, hatkor kelek.hát menj aludni, majd reggel megnézed, hogy sikerült e
eaglesmcnabb
1 órája
Wishes Pittset kivihetné valaki hogy mehessek aludni, hatkor kelek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
esküszöm nem nézek többet day 3-mat
1 órája
No. szerintem azért konszenzus 487. playát senki nem húzott még, vagy igen? Mindezt nekünk a 6. körben sikerült. A kinti szurkolói oldal egyelőre a métetét tudta összeszedni....de ígérik, hogy ránéznek ki ez.....fightingirish.com/roster/gabe-rubio/
Klemó
1 órája
No. szerintem azért konszenzus 487. playát senki nem húzott még, vagy igen? Mindezt nekünk a 6. körben sikerült. A kinti szurkolói oldal egyelőre a métetét tudta összeszedni....de ígérik, hogy ránéznek ki ez.....
1 órája
a rohanó benga baromnéger wrt kivitte már valaki?Nem szűkítetted le túlságosan.
fake.id
1 órája
meggyőzött ez a sok reklám, most már megveszem ezt a generikus viagrátEredménytől függően a Gyűlölködjünk vagy a Make Love topikba várjuk majd a visszajelzést.
deyell