NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

2 feliratkozó

2 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Halihó!

Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:

docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832

Leírás, aki nem ismerné:  www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/

Enjoy!

Szerkesztette: Hulkeinstein
3 órája
Toto21 Chicago Bears 8 290
ott a LB pick 😊 Elliott használható valamire vagy inkább special team player?
Toto21
blitzelni tud
deyell
akkor egy tweener. semmire se jó, max special team
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
Már kezdenek összefolyni a dolgok, azt hittem megint egymás után húz a BIlls, közben meg a Lions jön utánuk 😀
3 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 625 — Sworn to the Dark
Toto21
blitzelni tud

built for this shit

3 órája
Toto21
csúszónak számít, viszont szerintem nem kezdő szint. Egy jó rotációs játékos lehet
3 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?
shagi0206
Nincs nagyon senki Strange mögött. Hunter Long egészséges inaktív volt sokszor, Mundtot kiraktuk, Quintin Morris meg Quintin Morris. Ja meg ott van még Herbert öccse.
iktriad
tudták, hogy itt fogják huzigatni az atombomba sleeper tight endeket. okos
fake.id
Plusz egyszer kaptunk ki nagyon tavaly. McVay 3TEs offensetől. Coen megirigyelte egykori főnökétől úgy túnik.

Szerkesztette: iktriad
3 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 864 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ó a Titans is mekkora steal....😔😯
dande2
Jó pick
warr_b
Bizony jó, simán benne van az 1000yard
3 órája
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande2
Jó pick

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája

Szerkesztette: Toto21
3 órája
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀
shagi0206
hozzá vannak ezek szokva, kevesellnék az épeszű léptéket
fake.id
ja, én arra gondoltam, hogy azt normálisan enni nem tudod, kés/villa talán 😀 Múltkor én is ettem egy hamburgert, amit egyszerűen késsel villával kellett ennem, de legalább még szar is volt 😀
3 órája
fake.id 1 830 — sixseveeeeeen
Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?
shagi0206
Nincs nagyon senki Strange mögött. Hunter Long egészséges inaktív volt sokszor, Mundtot kiraktuk, Quintin Morris meg Quintin Morris. Ja meg ott van még Herbert öccse.
iktriad
tudták, hogy itt fogják huzigatni az atombomba sleeper tight endeket. okos
3 órája
fake.id 1 830 — sixseveeeeeen
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀
shagi0206
hozzá vannak ezek szokva, kevesellnék az épeszű léptéket
3 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 864 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
shagi0206
3 órája
shagi0206
Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.
Bazzani
lehet mindenki csak blokkolni akar és Lawrence fut majd 😀
3 órája
Koziol, aki megemeli a kortizolt

lehet jobb tight end mint a 2. körös

built for this shit

3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Ott az FCS CB
zacknorb
7-ből 3 GM Game pickem draftolva! 😀
iktriad
5/1re kimentek a masodik körösök xdd.
A harmadikat körösök a CAR picknél

Poloska vagyok.
3 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 223 — Axel Foley
shagi0206
Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.

3 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 6 957
Ezért a Ravens pickért féltékeny vagyok.....egy mokány nickel back....pont ami nekünk is kellett volna....dehát mi kész vagyunk.....hátra trade-eltünk...

Szerkesztette: Klemó
3 órája
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 611 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Jags pickeket élmény nézni 😀

3 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 223 — Axel Foley
Jax odabasz.

3 órája
3 órája
Ott az FCS CB
zacknorb
7-ből 3 GM Game pickem draftolva! 😀
3 órája
na akkor valami LB vagy DL pls
Toto21
Red Murdock még bent van, az igazi LB sleeper

built for this shit

3 órája
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ott a Stephen F. Austin pick

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája