NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 528
52
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
3 órája
akkor egy tweener. semmire se jó, max special teamott a LB pick 😊 Elliott használható valamire vagy inkább special team player?blitzelni tud
Toto21
deyell
3 órája
Már kezdenek összefolyni a dolgok, azt hittem megint egymás után húz a BIlls, közben meg a Lions jön utánuk 😀
3 órája
ott a LB pick 😊 Elliott használható valamire vagy inkább special team player?blitzelni tud
Toto21
built for this shit
3 órája
ott a LB pick 😊 Elliott használható valamire vagy inkább special team player?csúszónak számít, viszont szerintem nem kezdő szint. Egy jó rotációs játékos lehet
Toto21
3 órája
Plusz egyszer kaptunk ki nagyon tavaly. McVay 3TEs offensetől. Coen megirigyelte egykori főnökétől úgy túnik.tudták, hogy itt fogják huzigatni az atombomba sleeper tight endeket. okosMost komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Nincs nagyon senki Strange mögött. Hunter Long egészséges inaktív volt sokszor, Mundtot kiraktuk, Quintin Morris meg Quintin Morris. Ja meg ott van még Herbert öccse.
shagi0206
iktriad
fake.id
Szerkesztette: iktriad
3 órája
Bizony jó, simán benne van az 1000yardÓ a Titans is mekkora steal....😔😯Jó pick
dande2
warr_b
3 órája
Ó a Titans is mekkora steal....😔😯Jó pick
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája
ja, én arra gondoltam, hogy azt normálisan enni nem tudod, kés/villa talán 😀 Múltkor én is ettem egy hamburgert, amit egyszerűen késsel villával kellett ennem, de legalább még szar is volt 😀most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀hozzá vannak ezek szokva, kevesellnék az épeszű léptéket
shagi0206
fake.id
3 órája
tudták, hogy itt fogják huzigatni az atombomba sleeper tight endeket. okosMost komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Nincs nagyon senki Strange mögött. Hunter Long egészséges inaktív volt sokszor, Mundtot kiraktuk, Quintin Morris meg Quintin Morris. Ja meg ott van még Herbert öccse.
shagi0206
iktriad
3 órája
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀hozzá vannak ezek szokva, kevesellnék az épeszű léptéket
shagi0206
3 órája
Ó a Titans is mekkora steal....😔😯
3 órája
Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Nincs nagyon senki Strange mögött. Hunter Long egészséges inaktív volt sokszor, Mundtot kiraktuk, Quintin Morris meg Quintin Morris. Ja meg ott van még Herbert öccse.
shagi0206
3 órája
lehet mindenki csak blokkolni akar és Lawrence fut majd 😀Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.
shagi0206
Bazzani
3 órája
Koziol, aki megemeli a kortizoltlehet jobb tight end mint a 2. körös
built for this shit
3 órája
5/1re kimentek a masodik körösök xdd.Ott az FCS CB7-ből 3 GM Game pickem draftolva! 😀
zacknorb
iktriad
A harmadikat körösök a CAR picknél
Poloska vagyok.
3 órája
Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.
shagi0206
3 órája
Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?
3 órája
Ott az FCS CB7-ből 3 GM Game pickem draftolva! 😀
zacknorb
3 órája
na akkor valami LB vagy DL plsRed Murdock még bent van, az igazi LB sleeper
Toto21
built for this shit
3 órája
Ott a Stephen F. Austin pick

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀