NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
6 órája
Nem, magunknak 😆Center vagy safety/corner kénenekünk? Center? szerintem ott van kezdőnk. Mögötte mondjuk nincs igazán senki, az tény.
warr_b
shagi0206
Ez a Red Raiders ér ki a tosz? 😄
Panthers meg 🤬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 órája
Center vagy safety/corner kénenekünk? Center? szerintem ott van kezdőnk. Mögötte mondjuk nincs igazán senki, az tény.
warr_b
6 órája
Center vagy safety/corner kéne

6 órája
ICE most bőszem jegyzetel a draft alatt, kit pickeljenekSzeretik a hazájukat, na.Két óra volt a kör, 40 pickHat mondjuk ha percekig obegat ez a zakkantis a HOU picknel h viva mehiko...
warr_b
Beki
Mondjuk inkább az USÁ-ból, mert Guadalajara-alsón annyira nem esik jól ilyeneket üvölteni.
Kampman
6 órája
Vaaaaaagy - húzzuk ki Nussmeiert is, az egyik csak mutat valami értékelhetőt is néha 😀
6 órája
Keith Abney jöhetne, kéne cb
6 órája
Szeretik a hazájukat, na.Két óra volt a kör, 40 pickHat mondjuk ha percekig obegat ez a zakkantis a HOU picknel h viva mehiko...
warr_b
Beki
Mondjuk inkább az USÁ-ból, mert Guadalajara-alsón annyira nem esik jól ilyeneket üvölteni.
6 órája
Két óra volt a kör, 40 pickHat mondjuk ha percekig obegat ez a zakkantis a HOU picknel h viva mehiko...
warr_b
6 órája
Ramseyt én másodikban vittem xdd
Poloska vagyok.
6 órája
Két óra volt a kör, 40 pick

6 órája
nekem fázós kicsit LouisHúztak egy Parsons 2.0 - át......na ott megy Louis.Dolphins-t nem értem a LB sor nem volt siralmas
petey
Toto21
DM13
6 órája
remélem tudják majd használni 😊Húztak egy Parsons 2.0 - át......na ott megy Louis.Dolphins-t nem értem a LB sor nem volt siralmas
petey
Toto21
DM13
6 órája
Húztak egy Parsons 2.0 - át......na ott megy Louis.Dolphins-t nem értem a LB sor nem volt siralmas
petey
Toto21
6 órája
És Prysock isA kedvenc játékosom a Mardekárból Atticus Sappington mellett.
Ez a negyedik kör így am a harmadik
zacknorb
6 órája
ehhez képest Rodriguez után ez már a 2. LB.na ott megy Louis.Dolphins-t nem értem a LB sor nem volt siralmas
petey
Toto21
6 órája
És Prysock isEz a negyedik kör így am a harmadik
Poloska vagyok.
6 órája
Nem biztos hogy mi jártunk jobban 🥺The two 4th-rounders that the Eagles traded in the Macai Lemon trade have now been made.
— Zach Berman (@ZBerm) April 25, 2026
No. 114 was Florida CB Devin Moore.
No. 137 was Alabama edge rusher LT Overton
6 órája
Bazzeg 4.ben jobbak a pickek mint 3.ban
Poloska vagyok.
6 órája
Ő benne több is lehet, mint Sarrattban. Persze nyilván a bust faktor is ott, de itt egy ilyen pick nagyon ott van.Lance...gyönyörű pick!Így értem, hogy Sarrattot hagytuk.
Klemó
kijo