NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
5 órája
ja, bár itt meg Brailsfordot, úgy hogy még bent volt Coogan 😀 De Coogan jobb lesz, mert ő nem 120 kiló 😀Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Lions draft teljesen jó.Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.
5 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?
5 órája
A Bucs folytatja a jó classt
Poloska vagyok.
5 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
5 órája
sosem lehet elég támadó falembert draftolni, általában jól is szoktunkFőleg, hogy iden kellett is
Kampman
Poloska vagyok.
5 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Bakker Panthers 😔😯🥺 akkor innentől nekem mindegy kit húzunk 😡
5 órája
Fordítok állításomonNem a 4. kör a 3.
A 3. nap alatt 2.
Poloska vagyok.
5 órája
Na, a Broncos rá is csapott Jolyra
5 órája
nah csak húztunk TE-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
első pickünk akiről fogalmam sincs ki.
built for this shit
5 órája
Tyree Wilson szent lett egy 5. körért, és még egy 7. is ment NO-ba
5 órája
Center vagy safety/corner kéneJoshua Josephs, Edge... 100-on belül volt konszenzust, de center vagy db talán jobban kellett volna
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 órája
Center vagy safety/corner kéneLehet JOJozni 😀
warr_b
6 órája
Hogy kellene megboltolni, hogy valamikor mondjuk BP-ről lehetne beolvasni vmelyik csapat pickjét....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 órája
center rush jön? 😀
6 órája
Na miről maradtam le, volt valami nagy faszság?igazából kevesebb volt a 4. körben, mint a 3-ban, ahogy írta is zacknorb 😀
dancogo
6 órája
Na miről maradtam le, volt valami nagy faszság?