NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 528
52
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
3 órája
Elmegyünk oda a jó😡😡😡😡😡😡😯😯😯😯😯 Howie takarodj.....
3 órája
Allen és Kelce, Bearcats power megy a KCben
Poloska vagyok.
3 órája
Volt pre-draft visiten. Ettől még kurva nagy reach.Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Pruntyról szerintem senkinek nincs semmije 😀 Kivéve a Patset, nekik lehet van valami meccs, amin látták 5 snapet játszani 😀
Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...
warr_b
shagi0206
3 órája
Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Pruntyról szerintem senkinek nincs semmije 😀 Kivéve a Patset, nekik lehet van valami meccs, amin látták 5 snapet játszani 😀
Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...
warr_b
3 órája
Gondoltam 6. korunket megvarom meg, de igy eselytelen.Nekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
shagi0206
3 órája
Éjfél után valamennyivel szokott véget érni általábanNekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
shagi0206
3 órája
Pruntyról egy sor infó nincs, megint a kutya húzott? 😆☺️Styles tesóját elvitte a Saints, aztán megint TE...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája
Nekem tunik lassunak csak a tempo?hát nem, így éjfélre lehet vége se lesz.
Beki
3 órája
fel kell mennem twittere az okosok hogyan fogják megvédeni ezt a pats picket...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 órája
Nekem tunik lassunak csak a tempo?
3 órája
Hörinél TE3 volt. 😀 😀 😀(1:51:40)Most komolyan, húztatok még1 TE-t? 😀 De viszont Koziol az szerintem jó. Strange így lehet nem lesz meghosszabbítva?Mostmár csak keresni kell valakit akinél Koziol volt a második TE a boardon és rendben van.
shagi0206
Bazzani
youtu.be/OpL4yqGFjYo?si=b5CXrx9SP01brtg9
3 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész classMindenki a Rams-et akarja másolni, de ezek 0 játékosok
warr_b
3 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész classlehet a feléből tacklet csinálnak, abból már csak kijön egy jason peters
warr_b
3 órája
Karon Punci? Azt hogyan?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 órája
Full röhej ez a sok tight end húzás, egy hulladék az egész class

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 órája
Na, Browns most egy Nussmeiert?TE lett, depthnek kellett
shagi0206
3 órája
Na, Browns most egy Nussmeiert?
3 órája
Inkább kicker lehet....ha Elliottot kicsit meg akarjuk szorongatniMi már csak rícselni tudunk majd vkit...ha itt mèg van ilyenPANTERT!
dande2
zacknorb
3 órája
Mi már csak rícselni tudunk majd vkit...ha itt mèg van ilyenPANTERT!
dande2
Poloska vagyok.
3 órája
Mi már csak rícselni tudunk majd vkit...ha itt mèg van ilyen
3 órája
Bills mekkora steal, ráadásul odáig 10/10 lett volna masodik körben is
Poloska vagyok.