NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

2 feliratkozó

2 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Halihó!

Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:

docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832

Leírás, aki nem ismerné:  www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/

Enjoy!

Szerkesztette: Hulkeinstein
2 órája
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
209-re jöhetne Coogan.
warr_b
Szemét Titans 😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
209-re jöhetne Coogan.
warr_b
Nem fog

2 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
na ezzel belenyúlt a titans 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 864 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na bakker Allen meg a csoportban 🥺
dande2
?
Janek
Krayton Allen PSU futó aki Singleton nal együtt nagyon jól játszott az egyetemen, jól járt vele a Skins
2 órája
fake.id 1 830 — sixseveeeeeen
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.
deyell
Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
iktriad
Air Force, Navy Pick volt már? Vagy egy jó Incarnate Word
warr_b
Oral Roberts és Stephen F. Austin a két kedvenc kis egyetemem a kosárlabda NCAA-ből
Kampman
csak a gyapotszedő university alabama a&m. névnek meg jöhet a holy cross, ennél kevesebb jó opció létezik
2 órája
Na bakker Allen meg a csoportban 🥺
dande2
?

2 órája
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
209-re jöhetne Coogan.

2 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 081
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.
deyell
iktriad
warr_b
Oral Roberts és Stephen F. Austin a két kedvenc kis egyetemem a kosárlabda NCAA-ből

2 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 864 — Így remélem megfelelek nektek.....
allen és singleton hány körrel később mentek ki, mintha tavaly elhúznak a psuról?
fake.id
Nem nagyon èrtem mièrt húzták őket ilyen kèsőn.....simán második napos játèkos mindkettő, az idei alapján is. Ráadásul Allen jött a Skinsbe....
2 órája
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 180 — situational football
top200-ba majdnem befért
Löfli
Tavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
iktriad
Jacksonville Reachugars
KeyG

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
deyell
iktriad

2 órája
Remélem Nussmeierr is behúzzuk 😀(amúgy rá pl vhol kèsőbb számítottam esetleg....)
2 órája
allen és singleton hány körrel később mentek ki, mintha tavaly elhúznak a psuról?
2 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
deyell
2 órája
deyell
Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
Kampman
rontez miles volt egyeteme
2 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 625 — Sworn to the Dark
deyell
Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
Kampman
igen onnan szokott jönni playa. ez a University of Arkansas at Monticello Boll Weevil amúgy azért vicces, mert a Weevils jelentése magtári zsizsik. kártevő bogárról nevezték el a csapatot.

built for this shit

2 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalin
zacknorb
itt nincs táncháztali, csak ez megy
2 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕
ZERO_L
6.kör eleje van még csak

2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalin

Poloska vagyok.
2 órája
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 180 — situational football
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 081
deyell

2 órája
Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.
zacknorb
Rohadtul lelassult...
warr_b
mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...
shagi0206
Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄
warr_b
Ilyenkor lehet alkotni pedig.
GOAT is 6. körös
zacknorb
De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂
Kiváló draft
warr_b
Azèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...
dande2
Nálunk nem a kutya vagy az rnd húz úgy látszik

2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 754 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Rohadtul lelassult...
warr_b
shagi0206
Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótot
ZERO_L
PAVIA!

Poloska vagyok.
2 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 625 — Sworn to the Dark

built for this shit

2 órája
zacknorb
Rohadtul lelassult...
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótot