NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 528
52
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 órája
209-re jöhetne Coogan.Szemét Titans 😔
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
na ezzel belenyúlt a titans 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
Krayton Allen PSU futó aki Singleton nal együtt nagyon jól játszott az egyetemen, jól járt vele a SkinsNa bakker Allen meg a csoportban 🥺?
dande2
Janek
2 órája
csak a gyapotszedő university alabama a&m. névnek meg jöhet a holy cross, ennél kevesebb jó opció létezikOral Roberts és Stephen F. Austin a két kedvenc kis egyetemem a kosárlabda NCAA-bőlAir Force, Navy Pick volt már? Vagy egy jó Incarnate Worddraftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
deyell
iktriad
warr_b
Kampman
2 órája
209-re jöhetne Coogan.

2 órája
Oral Roberts és Stephen F. Austin a két kedvenc kis egyetemem a kosárlabda NCAA-bőlAir Force, Navy Pick volt már? Vagy egy jó Incarnate Worddraftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
deyell
iktriad
warr_b
2 órája
allen és singleton hány körrel később mentek ki, mintha tavaly elhúznak a psuról?Nem nagyon èrtem mièrt húzták őket ilyen kèsőn.....simán második napos játèkos mindkettő, az idei alapján is. Ráadásul Allen jött a Skinsbe....
fake.id
2 órája
Jacksonville Reachugarstop200-ba majdnem befértTavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
Löfli
iktriad
KeyG

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
Air Force, Navy Pick volt már? Vagy egy jó Incarnate Worddraftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
deyell
iktriad

2 órája
Remélem Nussmeierr is behúzzuk 😀(amúgy rá pl vhol kèsőbb számítottam esetleg....)
2 órája
allen és singleton hány körrel később mentek ki, mintha tavaly elhúznak a psuról?
2 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
deyell
2 órája
rontez miles volt egyetemedraftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
Kampman
2 órája
igen onnan szokott jönni playa. ez a University of Arkansas at Monticello Boll Weevil amúgy azért vicces, mert a Weevils jelentése magtári zsizsik. kártevő bogárról nevezték el a csapatot.draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
Kampman
built for this shit
2 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalinitt nincs táncháztali, csak ez megy
zacknorb
2 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕6.kör eleje van még csak
ZERO_L
2 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalin
Poloska vagyok.
2 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
2 órája
Nálunk nem a kutya vagy az rnd húz úgy látszikAzèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft
warr_b
dande2

2 órája
PAVIA!és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.
built for this shit
2 órája
és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb