NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 528
52
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
3 órája
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀
3 órája
na akkor valami LB vagy DL pls
4 órája
Hörinél ő volt az utolsó draftolható EDGE. 😀 😀 😀4. körös picketek sem semmiMi már a 2.körben olyat vittük. 😀 😀 😀 Jut eszembe mndjárt jön megint Gladstone konszenszus board 300+-os playat húzni 164-en.elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classaz egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
Toto21
deyell
iktriad
deyell
4 órája
4. körös picketek sem semmiMi már a 2.körben olyat vittük. 😀 😀 😀 Jut eszembe mndjárt jön megint Gladstone konszenszus board 300+-os playat húzni 164-en.elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classaz egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
Toto21
deyell
iktriad
built for this shit
4 órája
Mi már a 2.körben olyat vittük. 😀 😀 😀 Jut eszembe mndjárt jön megint Gladstone konszenszus board 300+-os playat húzni 164-en.elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classaz egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
Toto21
deyell
4 órája
De ezen a drafton ezeknek 2. nap kellett volna mennie xdd.. Ezért teljes nonsenseelég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classaz egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
Toto21
deyell
Poloska vagyok.
4 órája
elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classaz egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
Toto21
built for this shit
4 órája
olvasgattam egyébként jövő évi felhozatalt a játékosokról és elvileg nagyon sok elit player jöhet a draft-ra
4 órája
elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a classJa
Toto21
És abból is random reachek
Poloska vagyok.
4 órája
elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a class
4 órája
Megindult a DB rush...túl korán előttünk...
4 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...bizony
eaglesmcnabb
4 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?biztos túl magas 😀
Toto21
4 órája
Lions draft teljesen jó.Szerintem de
Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.
Bazzani
Ezért nem húzott baromságot
Poloska vagyok.
4 órája
ja, bár itt meg Brailsfordot, úgy hogy még bent volt Coogan 😀 De Coogan jobb lesz, mert ő nem 120 kiló 😀Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Lions draft teljesen jó.Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.
4 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?
4 órája
A Bucs folytatja a jó classt
Poloska vagyok.
4 órája
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
eaglesmcnabb
4 órája
sosem lehet elég támadó falembert draftolni, általában jól is szoktunkFőleg, hogy iden kellett is
Kampman
Poloska vagyok.