NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

2 feliratkozó

2 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Halihó!

Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:

docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832

Leírás, aki nem ismerné:  www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/

Enjoy!

Szerkesztette: Hulkeinstein
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
most mutattak egy szendvicset, amiben 2 kenyér között volt 30 centi töltelék. Azt mégis hogy a búbánatos f.szba lehet megenni? 😀
3 órája
Toto21 Chicago Bears 8 290
na akkor valami LB vagy DL pls
3 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 625 — Sworn to the Dark
végre Stephen F. Austin

built for this shit

3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Ott az FCS CB

Poloska vagyok.
4 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a class
Toto21
az egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
deyell
Mi már a 2.körben olyat vittük. 😀 😀 😀 Jut eszembe mndjárt jön megint Gladstone konszenszus board 300+-os playat húzni 164-en.
iktriad
4. körös picketek sem semmi
deyell
Hörinél ő volt az utolsó draftolható EDGE. 😀 😀 😀
4 órája
elég ergya a RB felhozatal, ha az 5.körben vagyunk és csak 5 RB ment ki. Elég gyenge a class
Toto21
az egész draft elég ergya. 4-5. körben olyan kaliberű játékosok mennek ki, mint máskor 6-7. körben.
deyell
Mi már a 2.körben olyat vittük. 😀 😀 😀 Jut eszembe mndjárt jön megint Gladstone konszenszus board 300+-os playat húzni 164-en.
iktriad
4. körös picketek sem semmi

built for this shit

4 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Toto21
deyell
4 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Toto21
deyell
De ezen a drafton ezeknek 2. nap kellett volna mennie xdd.. Ezért teljes nonsense

Poloska vagyok.
4 órája
Toto21

built for this shit

4 órája
olvasgattam egyébként jövő évi felhozatalt a játékosokról és elvileg nagyon sok elit player jöhet a draft-ra
4 órája
Toto21
Ja
És abból is random reachek

Poloska vagyok.
4 órája
4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 864 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megindult a DB rush...túl korán előttünk...
4 órája
Végre Miami secondary pick

Poloska vagyok.
4 órája
fake.id 1 830 — sixseveeeeeen
Mennyi C kiment, de a legjobb még bent van...
eaglesmcnabb
bizony
4 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?
Toto21
biztos túl magas 😀
4 órája
Lions draft teljesen jó.
Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.
Bazzani
Szerintem de
Ezért nem húzott baromságot

Poloska vagyok.
4 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
shagi0206
ja, bár itt meg Brailsfordot, úgy hogy még bent volt Coogan 😀 De Coogan jobb lesz, mert ő nem 120 kiló 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 223 — Axel Foley
Lions draft teljesen jó.
Holmes idén nem akart mindenkinél okosabb lenni.

4 órája
Lions is durva stealt húz

Poloska vagyok.
4 órája
Harris-el mi a gond egyébként, hogy ennyit csúszik?
4 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 635 — Csodabogár
Dugger? na menjetek a faszba 😀

4 órája
A Bucs folytatja a jó classt

Poloska vagyok.
4 órája
eaglesmcnabb
Feltételezem Cooganre gondolsz, csak mert te vitted 😀
4 órája
sosem lehet elég támadó falembert draftolni, általában jól is szoktunk
Kampman
Főleg, hogy iden kellett is

Poloska vagyok.