NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
6 órája
Lance...gyönyörű pick!
6 órája
megzavarja a reklámozást néhány nfl pick 😀Innentől ez lesz.....merthát ez üzlet....és nézed.... 😀bazdmeg a saints kétszer draftolt ma, mind a kétszer reklám alatta9ers ugyanez 😀 pick is in, és 5 percig reklámot bámultunk
atapapa
petey
Klemó
6 órája
*hallgatom. Nem nézem, és főleg nem hat rám, ha tudom is mi a termék/szolgáltatás 😀Innentől ez lesz.....merthát ez üzlet....és nézed.... 😀bazdmeg a saints kétszer draftolt ma, mind a kétszer reklám alatta9ers ugyanez 😀 pick is in, és 5 percig reklámot bámultunk
atapapa
petey
Klemó
6 órája
Innentől ez lesz.....merthát ez üzlet....és nézed.... 😀bazdmeg a saints kétszer draftolt ma, mind a kétszer reklám alatta9ers ugyanez 😀 pick is in, és 5 percig reklámot bámultunk
atapapa
petey
6 órája
bazdmeg a saints kétszer draftolt ma, mind a kétszer reklám alatta9ers ugyanez 😀 pick is in, és 5 percig reklámot bámultunk
atapapa
6 órája
Nah cső, volt valami izgi? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 órája
mi reach a Falconsnál, jó ég.annyira, hogy a 300-as boardomon sincs ott 😀
shawnka
6 órája
bazdmeg a saints kétszer draftolt ma, mind a kétszer reklám alatta
6 órája
Colts LB room ennyire üres? Azt hittem vannak ott nagyobb lyukak is
6 órája
mi reach a Falconsnál, jó ég.
6 órája
fúú ez a német gyerek rendesen benyalt. egy MAGA sapi kellett volna csak rá
6 órája
Na, Boettcher elkelt, ennek örülök 😊
6 órája
pl ő is. De volt ott még más is, aki magasabbra volt taksálva.És a TE is, sose hallottam róla, pedig ha unatkoztam mockoltam és 2 TE-t húztam, bent volt Joly….És tapsolnak a kopasznakmondjuk nem értelek Pintér Dániel ott van nektek C-be ( mondjuk sose hallottam még róla) 😀
KeyG
Toto21
KeyG
6 órája
És a TE is, sose hallottam róla, pedig ha unatkoztam mockoltam és 2 TE-t húztam, bent volt Joly….És tapsolnak a kopasznakmondjuk nem értelek Pintér Dániel ott van nektek C-be ( mondjuk sose hallottam még róla) 😀
KeyG
Toto21
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 órája
Roberto Carlos a Falconsnak 😀
We are just the Ravens!
6 órája
Te idióta kopasz fasz, hogy nem hiszem el, hogy mi a faszt nézelEz itt egy szofisztikált, értelmiségi követő kérem.
Remélem követőbe ezt lehet
KeyG
Skandallum, hogy ilyen hangnemet eltűrnek itt.
6 órája
És tapsolnak a kopasznakmondjuk nem értelek Pintér Dániel ott van nektek C-be ( mondjuk sose hallottam még róla) 😀
KeyG
6 órája
Magát se tudja átképezni jó GM-nekTe idióta kopasz fasz, hogy nem hiszem el, hogy mi a faszt nézelfigyi lehet át akarja képezni C-be és akkor minden jó lesz
KeyG
Toto21
We are just the Ravens!
6 órája
minden idők tight end draftja
6 órája
Te idióta kopasz fasz, hogy nem hiszem el, hogy mi a faszt nézelfigyi lehet át akarja képezni C-be és akkor minden jó lesz
KeyG
6 órája
És tapsolnak a kopasznak
We are just the Ravens!
6 órája
októberben szakadt az ACL-je ishát az lehet, rohadt fiatal még.Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect voltazért ő min 1 éves projekt
shagi0206
petey
shagi0206