NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
8 órája
AJ Brown eladó 😏😀elég siralmas náluk a WR corps, Mendoza-t nem engedném pályára, mert csak futkározni fog, akkor meg összetörikRaiders vitt már WR-t?nem.
Toto21
shagi0206
Toto21
8 órája
Raiders vitt már WR-t?De backup RB bezzeg van
Toto21
Poloska vagyok.
8 órája
elég siralmas náluk a WR corps, Mendoza-t nem engedném pályára, mert csak futkározni fog, akkor meg összetörikRaiders vitt már WR-t?nem.
Toto21
shagi0206
8 órája
tetszik most már a Raiders draftde kéne meg egy jó baszó DT
built for this shit
8 órája
Raiders vitt már WR-t?
8 órája
nem véletlenül írtam 😀Chicagoban adná magát 😀Szerintem DT-ért jöttünk fel, abban gyenge a BUF ismehet Corleone 😀
Toto21
shagi0206
Toto21
8 órája
Az első idei draftolt játékos, akinek nincs wikipedia oldala. Azért ez is valami.de azért elvittétek Prenyont, hogy a fasz üsse ki fogatokat 😀Azért a JAX kemény....felcserél....és behúzzzaaaa....azt a csávót, aki 190 felett van a konszenzuson....wow...Mi így mulatunk.
Klemó
iktriad
petey
8 órája
Chicagoban adná magát 😀Szerintem DT-ért jöttünk fel, abban gyenge a BUF ismehet Corleone 😀
Toto21
shagi0206
8 órája
vagy esetleg LB, bár egyikből sincs benn már értelmes 😀
8 órája
Connor Lewt ki fogja kivinni? Ez így nem jó 😊
8 órája
Szerintem DT-ért jöttünk fel, abban gyenge a BUF is
8 órája
Jesszusmáriám.......erre mi is......bent van rengeteg safety erre bazdmeg egy kick returnert hozunk, mint ha csak ez hiányozna....ezen gondolkodtam én is 😀
Menj a picsába MC.....
Klemó
8 órája
Temus Edelmanvisszahordó a 4. körbende legalább fehér 😊
deyell
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 órája
Steelers-nek minek ennyi WR?
8 órája
Jesszusmáriám.......erre mi is......bent van rengeteg safety erre bazdmeg egy kick returnert hozunk, mint ha csak ez hiányozna....Menj a picsába MC.....
8 órája
na most ez a GB pick bejelentés......Hárfa játék?
ez mi a fasz vót
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 órája
de azért elvittétek Prenyont, hogy a fasz üsse ki fogatokat 😀Azért a JAX kemény....felcserél....és behúzzzaaaa....azt a csávót, aki 190 felett van a konszenzuson....wow...Mi így mulatunk.
Klemó
iktriad
8 órája
Gecijó GB pickAzt hittem érte jön a JAX.....erre bent hagyják....ez a JAX...röhögök... 😀 😀
zacknorb
8 órája
gm ligában 7/22-ben ment ki...és a Jaguars húzta 😀Azért a JAX kemény....felcserél....és behúzzzaaaa....azt a csávót, aki 190 felett van a konszenzuson....wow...Mi így mulatunk.
Klemó
iktriad