NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
10 órája
Kaleb Proctor személyében első FCS pick pipa.És Bowry is kiment, ennek GM Game miatt örülök.
Pár nap és future HoF lesz már nálad.Általában már nem nyomom fullba a kretént manapság. Nem tetszik a pick, de a logikát valamelyest értem mögötte.
Bazzani
10 órája
Adom Én is ezt. Hatalmasat emel a csapaton, ha bejön és nem történik semmi, ha nem. Mondjuk egy komplett csapatnál ugyanez lenne és igen, én is azt hittem, hogy a Hawks belenyúl.Ha idén nem is jó, jövőre úgy rámenni egy idei 4. körösért...hát attól függ mennyire gatya a térde. gondolom elég gatya lehet ha eddig bent maradt a tehetsége ellenére.eddig jó.Ez nem jó
deyell
Ez atomzseniális
zacknorb
deyell
Én tartom az atomzseniális jelzőt, főleg egy nem win now csapatnál (annál is lehetne, nálam 2/64 SEA volt a tipp)
zacknorb
10 órája
Nem egy térd a gond, hanem kettő. Ezért csúszott, mert most a másik térde (is) gázos. Meglátjátok. Ha bejön, akkor egy klasszis CB-t kaptok. Ha nem jön be, akkor egy 4. pick ment el a mosásban.hát attól függ mennyire gatya a térde. gondolom elég gatya lehet ha eddig bent maradt a tehetsége ellenére.eddig jó.Ez nem jó
deyell
Ez atomzseniális
zacknorb
deyell
Szerkesztette: Klemó
10 órája
Ha idén nem is jó, jövőre úgy rámenni egy idei 4. körösért...hát attól függ mennyire gatya a térde. gondolom elég gatya lehet ha eddig bent maradt a tehetsége ellenére.eddig jó.Ez nem jó
deyell
Ez atomzseniális
zacknorb
deyell
Én tartom az atomzseniális jelzőt, főleg egy nem win now csapatnál (annál is lehetne, nálam 2/64 SEA volt a tipp)
Poloska vagyok.
10 órája
hát attól függ mennyire gatya a térde. gondolom elég gatya lehet ha eddig bent maradt a tehetsége ellenére.eddig jó.Ez nem jó
deyell
Ez atomzseniális
zacknorb
built for this shit
10 órája
eddig jó.Ez nem jó
deyell
Ez atomzseniális
Poloska vagyok.
10 órája
New York Giants ja nem bocsi Jets select...biztos besörözött. Angol 😀
Idióta.
Bazzani
10 órája
persze hogy arra gondolok 😊Legjobb ha a heroes 3 ra gondolsz. 😀én nyomom a h3-mat 😀háttérbe belőttem, közbe sztem játszok vagy nézek valamitAmúgy is ESPN appon a leglogikusabb követni ezt a napotDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
Vagy valami más trackeren, mert ez TVben 6 óra reklám
zacknorb
Negritis, a vajda
shagi0206
Nekem csak X-en benyomva Schefter és küldi nekem.
KeyG
10 órája
Legjobb ha a heroes 3 ra gondolsz. 😀én nyomom a h3-mat 😀háttérbe belőttem, közbe sztem játszok vagy nézek valamitAmúgy is ESPN appon a leglogikusabb követni ezt a napotDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
shagi0206
Nekem csak X-en benyomva Schefter és küldi nekem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 órája
én nyomom a h3-mat 😀háttérbe belőttem, közbe sztem játszok vagy nézek valamitAmúgy is ESPN appon a leglogikusabb követni ezt a napotDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
10 órája
McCoy is végre ki lett választva, szurkolok is neki 😊
10 órája
háttérbe belőttem, közbe sztem játszok vagy nézek valamitAmúgy is ESPN appon a leglogikusabb követni ezt a napotDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Amúgy is ESPN appon a leglogikusabb követni ezt a napotDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 órája
DeDobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
Negritis, a vajda
10 órája
Pár nap és future HoF lesz már nálad.Mike Rennernél TE3 volt pl."Miért van annyi hülye TE húzás idén?"A Seahawks tehet mindenről. 😀 😀 😀iktriadDe Boerkircher abban is szar (de minimum nem nagy szám), akkor most mi van?
shagi0206
To talk Jags fans off the ledge, Boerkircher was my TE3. Offered best combo of inline blocking and receiving ability in the class. And had 2nd fastest 10-split (1.58) https://t.co/E08i09c4Lf
— Mike Renner (@mikerenner_) April 25, 2026
Vagy itt van ez.
This TE was on my Better-than team. Did he go a little higher than I expected? Yes. But I like the player pic.twitter.com/EE9B4QpcAe
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 25, 2026
iktriad
10 órája
Dobtok egy linket?dazn nem ingyenes már?
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Corleone DT is jöhetne hozzánkHa nem megy Sexy Dexy Cincybe, annyira egyértelmű lett volna oda
KeyG
Poloska vagyok.
10 órája
Dobtok egy linket?
11 órája
Pavia pick a legvárósabbkinek kell FB?
zacknorb
Lesz ez még így se!
11 órája
Corleone DT is jöhetne hozzánk
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!