NFL Draft 2026
Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
Pedig abból a QB roomból nehéz ilyen indulatokat kiváltania úgy hogy még meccset sem játszott 😀Sam Hechtet akaromén meg Becket kivágni már most 😀
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
We are just the Ravens!
Na beszéljünk a komoly dolgokróll. Ki, kit és mikor viszi az első FCS üdvöskét? 67 éve nem volt olyan, hogy a mádodvonalból nem vittek senkit. BOOOOOOOOOO!67
iktriad
Poloska vagyok.
Mike Rennernél TE3 volt pl."Miért van annyi hülye TE húzás idén?"A Seahawks tehet mindenről. 😀 😀 😀iktriadDe Boerkircher abban is szar (de minimum nem nagy szám), akkor most mi van?
shagi0206
To talk Jags fans off the ledge, Boerkircher was my TE3. Offered best combo of inline blocking and receiving ability in the class. And had 2nd fastest 10-split (1.58) https://t.co/E08i09c4Lf
— Mike Renner (@mikerenner_) April 25, 2026
Vagy itt van ez.
This TE was on my Better-than team. Did he go a little higher than I expected? Yes. But I like the player pic.twitter.com/EE9B4QpcAe
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 25, 2026
Szerkesztette: iktriad
A Niners tehet erről, amikor 20 milliót adtak 2 vagy 3 évre az ex-Jag Luke Farrellnek tavaly. 😀"Miért van annyi hülye TE húzás idén?"A Seahawks tehet mindenről. 😀 😀 😀
Why are all these athletic blocking TEs with poor receiving production being drafted so high? Kacmarek, Roush, Boerkircher, Delp, Klein?
— NFL Draft Files (@NFL_DF) April 25, 2026
Because EVERYBODY wants the next AJ Barner… pic.twitter.com/f99qSaK8pr
iktriadPart of the TE spike: Good blocking TEs are earning $7-9M per year in free agency now. Drafting one is cheaper. https://t.co/hzS5t9TpQy
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) April 25, 2026
Beki
"Miért van annyi hülye TE húzás idén?"A Seahawks tehet mindenről. 😀 😀 😀iktriadDe Boerkircher abban is szar (de minimum nem nagy szám), akkor most mi van?
"Miért van annyi hülye TE húzás idén?"A Seahawks tehet mindenről. 😀 😀 😀
Why are all these athletic blocking TEs with poor receiving production being drafted so high? Kacmarek, Roush, Boerkircher, Delp, Klein?
iktriad
Part of the TE spike: Good blocking TEs are earning $7-9M per year in free agency now. Drafting one is cheaper. https://t.co/hzS5t9TpQy
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) April 25, 2026
Én Táncháztalin iszom, so szoki ESPN appos követés, bár harmadik nap tényleg csak reklám van és így a leggyorsabbÉn csak a 4.-5.kört nézem mert megyek éjszakára melóban.Egy kb. 6 órányi masszív reklámblokk lesz, helyenként pickekkel kizökkentve az elkötelezett nézőt.Ma ugye 18óra a kezdés?Igen, ès várhatóan elèggè pörögni fog.
Bazzani
dande2
Kampman
Majd hajnalban kielemzem a maradékot.
Bazzani
Poloska vagyok.
Én csak a 4.-5.kört nézem mert megyek éjszakára melóban.Egy kb. 6 órányi masszív reklámblokk lesz, helyenként pickekkel kizökkentve az elkötelezett nézőt.Ma ugye 18óra a kezdés?Igen, ès várhatóan elèggè pörögni fog.
Bazzani
dande2
Kampman
Majd hajnalban kielemzem a maradékot.
Egy kb. 6 órányi masszív reklámblokk lesz, helyenként pickekkel kizökkentve az elkötelezett nézőt.Ma ugye 18óra a kezdés?Igen, ès várhatóan elèggè pörögni fog.
Bazzani
dande2
Ma ugye 18óra a kezdés?Igen, ès várhatóan elèggè pörögni fog.
Bazzani
Azt GM Iktriad húzza GM Gameben a Jaguarsba. 😀GM Gene visszasírvajöhetne már egy Stephen F. Austin vagy hasonló egyetemről választás.
eaglesmcnabb
deyell
Jacksonville Reachugarstop200-ba majdnem befértTavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
Löfli
iktriad
We are just the Ravens!
top200-ba majdnem befértTavaly nem csináltunk ekkora faszságokat, mint idén - legalábbis első blikkre.
Löfli
Sanders egészséges volt és QBígy voltunk tavaly is Sandersel, azért a picek 60%a még hátravan. Szerintem kimegyMcCoy draftolva lesz?lehet már szólt az ügynöke, hogy ne is draftolják majd UDFA-ként választ magának csapatot
KeyG
ZERO_L
zacknorb
We are just the Ravens!
Nem tudom hogy megteheti egy CB úgy hogy valószínű műteni fogják megintMcCoy draftolva lesz?lehet már szólt az ügynöke, hogy ne is draftolják majd UDFA-ként választ magának csapatot
KeyG
ZERO_L
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
így voltunk tavaly is Sandersel, azért a picek 60%a még hátravan. Szerintem kimegyMcCoy draftolva lesz?lehet már szólt az ügynöke, hogy ne is draftolják majd UDFA-ként választ magának csapatot
KeyG
ZERO_L
Poloska vagyok.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Poloska vagyok.