NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
100. pickre kihúzhatnátok a konszenzus 290. Scooby Williamst, természetesen a Texas A&M-rőliki, ti is micsináltok? 😀Gene Smith visszatért.
shagi0206
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Regis nem rossz nekem fringe top100 volt miről beszéltek
1 napja
GM Gene visszasírva
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
iki, ti is micsináltok? 😀Gene Smith visszatért.
shagi0206
1 napja
Jagsnél valaki szóljon már hogy fordítsák meg a boardjukat...és vegyék ki az egyetemszűrőt
ZERO_L
Poloska vagyok.
1 napja
Megint mi jövünk. Lehet rosszabb, mint a 107 helyes reach a konszenzusos big boardon a 2. körben?narrátor: "majdnem".
iktriad
1 napja
Jagsnél valaki szóljon már hogy fordítsák meg a boardjukat...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Megint mi jövünk. Lehet rosszabb, mint a 107 helyes reach a konszenzusos big boardon a 2. körben?
1 napja
iki, ti is micsináltok? 😀
1 napja
jax még egy 5. körös 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Jags megint egy WTF pick, csak az A&M-ről draftolnak xdd
Poloska vagyok.
1 napja
Na igen a másik totál homály.odaadnám érte Becket 😊Szegèny Klacit Allar mèg itt is kísèrti 😀😄🤦 együttèrzèsemLegalább felszabadulnak idén a vasárnap estéim…mondanám, de valójában ez csak egy kidobott pick az ablakon
dande2
Klaci79
shagi0206
Mondjuk jobban belegondolva van fantázia Allarban. Rámehetünk vele az 1/1-re. Mondjuk amilyen gáz lett ez a FO még Rogerst is visszahozzák aztán a jó picket is bukjuk.
Nem értem ezeket, vakok?!?! Nem láttak PSU meccset? Ki az ügynöke ennek a hülyének?
Közben persze a Ravens meg jókat visz
1 napja
Hülye kopasz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
sokat csúszik, pedig már játszana
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
na haulcy, kiment a rapper
1 napja
Pregnon miért csúszik?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
mcclellan, kellett érte felcserélni?Meh, annyira nem szar pick am, értem.
need a dt?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 napja
McCoy udfa?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
mcclellan, kellett érte felcserélni?need a dt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
odaadnám érte Becket 😊Szegèny Klacit Allar mèg itt is kísèrti 😀😄🤦 együttèrzèsemLegalább felszabadulnak idén a vasárnap estéim…mondanám, de valójában ez csak egy kidobott pick az ablakon
dande2
Klaci79
1 napja
Szegèny Klacit Allar mèg itt is kísèrti 😀😄🤦 együttèrzèsemLegalább felszabadulnak idén a vasárnap estéim…mondanám, de valójában ez csak egy kidobott pick az ablakon
dande2
1 napja
nah megy a mullet man? dunker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!