NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
8 órája
Te idióta kopasz fasz, hogy nem hiszem el, hogy mi a faszt nézel Remélem követőbe ezt lehet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 órája
hát ez nem jött be 😀
8 órája
hát az lehet, rohadt fiatal még.Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect voltazért ő min 1 éves projekt
shagi0206
petey
8 órája
Remélem és akkor is megyek aludni csak nyugodtan 😀Valakiért jövünkHecht?
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
8 órája
Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect voltazért ő min 1 éves projekt
shagi0206
8 órája
Ha nem Center én alszok
We are just the Ravens!
8 órája
Valakiért jövünk
We are just the Ravens!
8 órája
igen, ezen gondolkodtam én is. Idén a Bengals éve lehet. Ellenfelek romokban, vagy építkezés elején a csoportbanHa Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
KeyG
8 órája
nem lenne ellenemre egy sb run. De attól szerintem elég messze vannakHa Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
KeyG
8 órája
Ha Burrow nem lesz sérült simán lehet bármi belőlük.A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
8 órája
Na, kiment Sebők Will Lee is
Poloska vagyok.
8 órája
A Bengals előrébb van mint mi, shame.A után a szezonban ti lesztek előrébb
KeyG
Poloska vagyok.
8 órája
Egy vendégbeolvasó, aki egyszerűen csak bemutatkozik és olvassa a picket, semmi majomkodás. Az ilyeneket egyre jobban értékelem, ahogy telik az idő.
8 órája
A Bengals előrébb van mint mi, shame.
We are just the Ravens!
8 órája
Na, a Bengals is csinált egy szép stealt. Talán a legjobb center prospect volt
8 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?DTből túl sok minden nem nagyon maradt, aki értékelhető bármilyen szinten. Ilyen 1síkú, csak runstopper DTk közül is közepesek vannak. LB-kből meg még akad azért pár, aki lehet jó, de ugye senki nem jós. Én nagyon szerettem pl Boettchert, de ő nem épp egy fizikális LB, inkább az a fajta, aki ott van mindenhol. Egy futót nem biztos h le tud vinni első szándékból 😊
Toto21
8 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?Aiden Fisher az Indianáról nagy kedvencem, Bryce Boettcher is fasza választás az Oregonról, meg adott esetben el lehet hinni Harold Perkinsről is, hogy tud NFL játékos lenni.
Toto21
DT-k nagyon fogyóban, Zxavian Harris az Ole Missről szerintem tud hasznos lenni.
8 órája
közületek aki nézegette a prospect-eket, van még értelmezhető run stopper DT, vagy értelmes LB a board-on?
8 órája
most megmutatjukCHI és BUF is remek pickna majd mindjárt jövünk mi valami ordas nagy reacheléssel
zacknorb
Tarsi