NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
amúgy simán 😀😀😀DArizona le trade vajon?ty simpson, fuck it 😀
Tomcsik
ZERO_L
2 napja
Arizona le trade vajon?ty simpson, fuck it 😀
Tomcsik

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
de most mit vagytok meglepődve? 😀 akkor lettek volna hülyék ha nem viszik ki.se Reese se bailey nem lett volna hülyeség
petey
Poloska vagyok.
2 napja
de most mit vagytok meglepődve? 😀 akkor lettek volna hülyék ha nem viszik ki.Azért volt sok Bain smoke is
na most jön Reese
petey
2 napja
Én meg utána 😊én azután írok bármit hogy volt a Dazn-nItt is megyAkkor dazn-t nézünk?jah, bár gondolkoztam belőni Grossit colornak de valszeg spoilerezne
Janek
Negritis, a vajda
Janek
sztem a többiek is
Negritis, a vajda
2 napja
de most mit vagytok meglepődve? 😀 akkor lettek volna hülyék ha nem viszik ki.na most jön Reese
2 napja
fake kár hogy nincs ébren, ő gecire adná az instant anyázást, mert nem 1/A hanem 1/B opció jött
Poloska vagyok.
2 napja
'64 után újra Texas Tech játékos a top 3ban 😊
2 napja
lsd 1/2 xddfanoknak kell hogy szimpatikus legyennekik sem
Negritis, a vajda
a stábnak
zacknorb
Poloska vagyok.
2 napja
én azután írok bármit hogy volt a Dazn-nItt is megyAkkor dazn-t nézünk?jah, bár gondolkoztam belőni Grossit colornak de valszeg spoilerezne
Janek
Negritis, a vajda
Janek
sztem a többiek is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Menthetetlen barom vagyokEl is ment a fogadásom, hihetetlen a Jetsre többet nem fogadokeleve minek fogadsz? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Nem tudtunk semmit, mert még a national media is bevallotta hogy tippelnek, mert nincs semmi infó a Jetstől. Lokál média meg Reese-t mondtaFUUUUUUUUUUUUUUUUCKReese kellett colna legyen, de tudtuk hogy Bailey lesz nem? 😊
Wester
Tomcsik
Lesz ez még így se!
2 napja
Reese jöhetne

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
sztem valaki így feljön majd Bailey-ért. Mondjuk a KC 😀FUUUUUUUUUUUUUUUUCKReese kellett colna legyen, de tudtuk hogy Bailey lesz nem? 😊
Wester
Tomcsik
2 napja
El is ment a fogadásom, hihetetlen a Jetsre többet nem fogadokeleve minek fogadsz? 😀
KeyG
2 napja
FUUUUUUUUUUUUUUUUCKReese kellett colna legyen, de tudtuk hogy Bailey lesz nem? 😊
Wester
2 napja
Itt is megyAkkor dazn-t nézünk?jah, bár gondolkoztam belőni Grossit colornak de valszeg spoilerezne
Janek
Negritis, a vajda
2 napja
El is ment a fogadásom, hihetetlen a Jetsre többet nem fogadok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
elsőre nem csináltak hülyeségetnah majd legközelebb
2 napja
hoppá Bailey? 😀