NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
És kövi így kb már cerúzával fixen Sonny Styles
Poloska vagyok.
1 napja
Szerintem ha 50 szer kellene megtippelnem az első 6-ot se találtam volna el
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
mondtam 😂 beszartak, hogy kiviszi eloluk a commanders.sztem most a commanders sonny styles
es utana jovunk mi: tyson lesz szerintem, esetleg caleb downs
1 napja
Akkor Washington Styles. 100%.
1 napja
mate-nak lett igaza. WOW 😀
1 napja
Fano, Mauigoa már mindegy nekem. WR-el is kibékülök de az inkább legyen a 2. pickünkFano lesz? 😀ez jó a Browns-nak és 9-en még ott lesz Ty Simpson isNe idegesíts, OL kell 😀
Toto21
Drip
Toto21
1 napja
Hát nem tudom
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Oline?Itt kit?
Janek
Feltrade Fanotért?
Poloska vagyok.
1 napja
na erre a KC pickre kurva kíváncsi leszekamúgy ki ez a szőke bula?
1 napja
Akkor KC Bain, Tyson (nagyon meglepő Delaine)?most már Caleb Downs-t is bedonám, annyira őrült pick-ek vannak 😀
zacknorb
1 napja
Fano lesz? 😀Ne idegesíts, OL kell 😀Trade terms:ez jó a Browns-nak és 9-en még ott lesz Ty Simpson is
#Chiefs get pick 6.
#Browns get 9, 74, 141.
Beki
Toto21
Drip
1 napja
Akkor KC Bain, Tyson (nagyon meglepő Delaine)?
Poloska vagyok.
1 napja
Ne idegesíts, OL kell 😀Trade terms:ez jó a Browns-nak és 9-en még ott lesz Ty Simpson is
#Chiefs get pick 6.
#Browns get 9, 74, 141.
Beki
Toto21
1 napja
nem láttam jönnihát róla lecsúsztakVajon ki kell ennyire a Cheefsnek?Reese-t mondogatták, ha csúszna, de meglátjuk hamarosan
Tomcsik
Toto21
Negritis, a vajda
1 napja
Reese amúgy LB prospectként a legjobb szóval jó pick
Lesz ez még így se!
1 napja
Ez mikor akadályozta a Giants franchise-t bármiben is?nem látom a helyétReese 😀giants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
Hulkeinstein
Toto21
1 napja
hát róla lecsúsztakVajon ki kell ennyire a Cheefsnek?Reese-t mondogatták, ha csúszna, de meglátjuk hamarosan
Tomcsik
Toto21
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!