NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Remélem Downst kihúzza valaki 14 előtt, mert összeszorulok ha nemnem is értelek 😀
KeyG
2 napja
Remélem Downst kihúzza valaki 14 előtt, mert összeszorulok ha nem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Mondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
2 napja
Kor vegere kurva gaz lesz... 3. napon oke de ma ez elfogadhatatlanLassan 3 pick lemaradas, de reklam...Mondtam hogy reklám attól nem lesz kevesebb mikor bejelentették hogy leviszik az időt 😀 Borzasztó döntés imo
Beki
Wester
2 napja
Lassan 3 pick lemaradas, de reklam...Mondtam hogy reklám attól nem lesz kevesebb mikor bejelentették hogy leviszik az időt 😀 Borzasztó döntés imo
Beki
Lesz ez még így se!
2 napja
nem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
2 napja
Na a Giants behúzza Bain-t is? 😀only EDGE roster xdd
Hulkeinstein
Poloska vagyok.
2 napja
nagyon gyorsan pörög idén, még a végén tudok aludni is egyet 😀En is igy vagyok vele, de tuti kibaszik Jets egy letradel velem 🤣
Toto21
2 napja
Na a Giants behúzza Bain-t is? 😀
2 napja
nagyon gyorsan pörög idén, még a végén tudok aludni is egyet 😀én kikértem a szabit
Toto21
mondjuk kellett is mer kicsit faszomkivan mindennel 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Lassan 3 pick lemaradas, de reklam...
2 napja
lehet nála nem top10 😉Hogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
nagyon gyorsan pörög idén, még a végén tudok aludni is egyet 😀10 perc helyett csak 8 van
Toto21
Poloska vagyok.
2 napja
Hogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
Poloska vagyok.
2 napja
nagyon gyorsan pörög idén, még a végén tudok aludni is egyet 😀
2 napja
oda gondoltam, de azt hittem a WAS kikapja Tate-et, de borult. Styles is fasza pickWR? Tyson?Majd a Saints. Jó fit lenne nekik.
petey
labo7
2 napja
amúgy volt már ilyen h ugyanarról az egyetemről három top10 pick egy drafton? Ami lehet 4 is?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
2 napja
hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
2 napja
brownsnál fix az OT pick

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
mondtam 😂 beszartak, hogy kiviszi eloluk a commanders.És utána? 😀
sztem most a commanders sonny styles
es utana jovunk mi: tyson lesz szerintem, esetleg caleb downs
mate93
Poloska vagyok.