NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
erről van szó!jó pick nem lett Freeling reach
Drip
Lesz ez még így se!
2 napja
Hát de ő inkább G vagy C nem?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
nah Watson kap védelmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
annyira nem érdekel 😀Skinsben ki a kezdő corner?értem a picket, nem a tehetségét vitatom, csak az árat sokallom, nem látom, hogy kivitte volna a Browns, NO, vagy a WASMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
petey
Janek
2 napja
Igye ugyeSainristil széle, aki echte nickelSkinsben ki a kezdő corner?értem a picket, nem a tehetségét vitatom, csak az árat sokallom, nem látom, hogy kivitte volna a Browns, NO, vagy a WASMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
petey
Janek
zacknorb
2 napja
Sainristil széle, aki echte nickelSkinsben ki a kezdő corner?értem a picket, nem a tehetségét vitatom, csak az árat sokallom, nem látom, hogy kivitte volna a Browns, NO, vagy a WASMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
petey
Janek
Poloska vagyok.
2 napja
Skinsben ki a kezdő corner?értem a picket, nem a tehetségét vitatom, csak az árat sokallom, nem látom, hogy kivitte volna a Browns, NO, vagy a WASMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
petey
2 napja
Jó arc hogy a tesóját nézte a tabletek az NBA rájátszásábannagyon szimpatikus a srác. Drukkolok neki
Tomcsik
2 napja
Mondjuk Olave-vel megalkothatják a kórház duót 😀
Lesz ez még így se!
2 napja
értelmes marad, csak nem első kör kaliberűnoooooooooooooooooo1/16-on nem lesz értelmes WR, ezt szerintem beírtam nálatok már a héten 😀
Wester
Toto21
Poloska vagyok.
2 napja
Na Tyson már kisétálni se tud azzal a hamival. Kiváló pick.
2 napja
Jobban félek hogy lecsúszik Lemon és kivisszüknoooooooooooooooooo1/16-on nem lesz értelmes WR, ezt szerintem beírtam nálatok már a héten 😀
Wester
Toto21
Lesz ez még így se!
2 napja
simpson?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Bain-Garrett páros? Adná nagyon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
noooooooooooooooooo1/16-on nem lesz értelmes WR, ezt szerintem beírtam nálatok már a héten 😀
Wester
2 napja
értem a picket, nem a tehetségét vitatom, csak az árat sokallom, nem látom, hogy kivitte volna a Browns, NO, vagy a WASMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
2 napja
top25-be nincs másMondj másik top 10 cornertnem kellett volna trédelniHogy lenne gigareach a top10re értékel CB a 6. helyen?hát nemtom, nekem Love eléggé wtf, Tae ok, de a KC gigareach imhohát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Janek
Poloska vagyok.