NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Top10ben mar 2 pickkel elorebb vsnnak csapatok, bohockodas nem fer bele8 perces választásoknál éreztem ez lesz
Beki
Lesz ez még így se!
2 napja
Top10ben mar 2 pickkel elorebb vsnnak csapatok, bohockodas nem fer bele
2 napja
WR? Tyson?Saintsnél benne van
petey
Poloska vagyok.
2 napja
Na adom ezeket a Commanders legendákat a színpadon
2 napja
Ott legalább a poszt jó és a játékos se szar csak volt jobb szerintem 😀Bailey-nél már úgy is berepedt 😀Dobódik a monitor ha CB-t pickelünk első két napez is úgy fog elsülni mint amikor a Jets próbálta pótolni Revist egy első körössel? 😊vagy ahogy szószt próbálják majd most? 😀
ZERO_L
Negritis, a vajda
Wester
Toto21
Lesz ez még így se!
2 napja
Bailey-nél már úgy is berepedt 😀Dobódik a monitor ha CB-t pickelünk első két napez is úgy fog elsülni mint amikor a Jets próbálta pótolni Revist egy első körössel? 😊vagy ahogy szószt próbálják majd most? 😀
ZERO_L
Negritis, a vajda
Wester
2 napja
Igen idén, a teteje draftnak szar, de a 2-3. körre kiegyenlítődik azért a talentIdén?74 azért nem jelentéktelenfeltrade-el nem értem ezt, de ők tudjákGyak alig kerult valamibe
Toto21
Janek
Wester
Janek
Lesz ez még így se!
2 napja
KC-nek egész secondary-je kiürült. Nincs pass rush se nagyonIdén?74 azért nem jelentéktelenfeltrade-el nem értem ezt, de ők tudjákGyak alig kerult valamibe
Toto21
Janek
Wester
Janek
2 napja
Dobódik a monitor ha CB-t pickelünk első két napez is úgy fog elsülni mint amikor a Jets próbálta pótolni Revist egy első körössel? 😊vagy ahogy szószt próbálják majd most? 😀
ZERO_L
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
hát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XDegyik pick sem annyira meglepő am
petey
idén kb erre vártunk
Poloska vagyok.
2 napja
Idén?74 azért nem jelentéktelenfeltrade-el nem értem ezt, de ők tudjákGyak alig kerult valamibe
Toto21
Janek
Wester
2 napja
ez is úgy fog elsülni mint amikor a Jets próbálta pótolni Revist egy első körössel? 😊vagy ahogy szószt próbálják majd most? 😀
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
74 azért nem jelentéktelenfeltrade-el nem értem ezt, de ők tudjákGyak alig kerult valamibe
Toto21
Janek
Lesz ez még így se!
2 napja
feltrade-el nem értem ezt, de ők tudjákGyak alig kerult valamibe
Toto21
2 napja
hát az első kettő picken kívül kurva nagy kapufa mindenki tippje XD
2 napja
Na az nekem meglepő hogy Washington nem tradelt ki, kevés pickük vanQuinn szerelmes kb Stlyesba
Wester
Poloska vagyok.
2 napja
ez is úgy fog elsülni mint amikor a Jets próbálta pótolni Revist egy első körössel? 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Na az nekem meglepő hogy Washington nem tradelt ki, kevés pickük van
Lesz ez még így se!
2 napja
feltrade-el nem értem ezt, de ők tudják