NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
a probléma az ennyire korai futó drafttal hogy 4év 50 millát nagyon kevés futó érAzért WR, DE tud gamechanger lenni, egy fr LT szintén, de még CB-t is hamarabb pickelnélilyen alapon QB-n kívül minek mást húzni?egyik se... felesleges sorolniGibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
Kampman
Negritis, a vajda
AP MVP szezonjában mire ment Vikings? Egy éppen PO-ba jutó csapat volt
RB értéktelen, totálisan felesleges nemhogy 1/3-at de első kört adni érte
ZERO_L
Negritis, a vajda
most azért ne kezdjük már ezt el
értem hogy Love azért jó pick mert nem lesz bust és akkor lehet mutogatni a statokat, de nem lesz egy centivel sem előrébb az Cardinals, lsd tavalyi Raiders de még lehetne sorolni
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Trade terms:Olcso idén
#Chiefs get pick 6.
#Browns get 9, 74, 141.
Beki
1 napja
Vajon ki kell ennyire a Cheefsnek?Reese-t mondogatták, ha csúszna, de meglátjuk hamarosan
Tomcsik
1 napja
sztem a chiefs mansoor delane miatt jott eloreKC hátsó körös CB-ből csinál AllPro-kat. Nem látom a Top 10 CB pick-et. Max az első kör végén valami DB
mate93
1 napja
sztem a chiefs mansoor delane miatt jott elore
1 napja
nekik minden kellCB nem kell nekik?Styles-t adnám nekik ittgiants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
petey
Janek
1 napja
Trade terms:ez jó a Browns-nak és 9-en még ott lesz Ty Simpson is
#Chiefs get pick 6.
#Browns get 9, 74, 141.
Beki
1 napja
CB nem kell nekik?Styles-t adnám nekik ittgiants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
petey
1 napja
Chiefs 1/6! I guess Reese.Tyson vagy Bain
labo7
Poloska vagyok.
1 napja
hoppá KC
1 napja
új év új reményMindketten ismerjük sajnos az 1. körös választásaink, már nem is bizakodok 😀Akkor ezért nem volt boldog Saleh a pick után lolahogy mennek a dolgok akár még kisülhet valami jó nekünk 😀
labo7
petey
labo7
1 napja
chiefs at 6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Ezeket a pick utáni interjúkat miért mindig kényszeresen közönségnek háttal veszik fel?
1 napja
Chiefs feljött a helyünkre ha minden igaz. Nem is baj
1 napja
Chiefs 1/6! I guess Reese.
1 napja
Akkor linebackernek vinnék viszont, ott meg elit leszReese 😀giants se sokat tököltDowns vagy Styles?
Negritis, a vajda
Wester
Hulkeinstein
Lesz ez még így se!
1 napja
Chiefs feljott 6ra
1 napja
Te vagy az ? 😊Bain simán ott lesz náluk, nem is értettem a felcserés mockokat, nálam lecsere után is behúztáka végén KC ölébe esik Reese vagy Bain 😀Tate, mint 1/4? ok 😀sorban adják egymásnak a GM-ek a bohócsapkát, eddig élvezetes 😊
Toto21
ZERO_L
Toto21
zacknorb
1 napja
ha nincs jó OL, akkor egy futó nem ér semmit. Főleg ha QB sincs mellette. Lásd tavalyi JeantyAzért WR, DE tud gamechanger lenni, egy fr LT szintén, de még CB-t is hamarabb pickelnélilyen alapon QB-n kívül minek mást húzni?egyik se... felesleges sorolniGibbs?Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak franchiseok akik úgy gondolják, hogy egy running back megér egy 1/3-at. Első körben csak úgy en bloc nem vinnék RB-t.Első reakcióm Adrian Peterson 2007-ből, de csak volt utána is
Mikor volt utoljára első körös RB aki megérte és tényleg elősegítette a franchiset?
tenorx
Kampman
Negritis, a vajda
AP MVP szezonjában mire ment Vikings? Egy éppen PO-ba jutó csapat volt
RB értéktelen, totálisan felesleges nemhogy 1/3-at de első kört adni érte
ZERO_L
Negritis, a vajda
most azért ne kezdjük már ezt el
értem hogy Love azért jó pick mert nem lesz bust és akkor lehet mutogatni a statokat, de nem lesz egy centivel sem előrébb az Cardinals, lsd tavalyi Raiders de még lehetne sorolni
ZERO_L
1 napja
Mindketten ismerjük sajnos az 1. körös választásaink, már nem is bizakodok 😀Akkor ezért nem volt boldog Saleh a pick után lolahogy mennek a dolgok akár még kisülhet valami jó nekünk 😀
labo7
petey