NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Sadiq-ra kiba kíváncsi leszek ki trédel fel érte 😊senki, CAR viszi
petey
Poloska vagyok.
2 napja
Eddig nem is volt wtf Pick?Love, Tate...?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 napja
lehetett rá készülni, WTFnak az, de nem meglepőség miatti wtfEddig nem is volt wtf Pick?Love?
Toto21
Poloska vagyok.
2 napja
Azért ő top 4-be volt mondva akár egyetértünk vele akár nemEddig nem is volt wtf Pick?Love?
Toto21
Lesz ez még így se!
2 napja
Eddig nem is volt wtf Pick?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
yep, Downs with the sicknesscsak ezért vártad a picket 😀
petey
2 napja
Most hogy kiment a stabil top11 játékos, kezdődhet a dili.
2 napja
Köszi Jerry ❤️
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
twitter szerint a giants is vitte volna tysont 1/10re, ha a saints nem viszi ki hamarabb.iszonyat logikus lett volna, szerintem rá vártak
mate93
Poloska vagyok.
2 napja
twitter szerint a giants is vitte volna tysont 1/10re, ha a saints nem viszi ki hamarabb.
2 napja
nem lenne sikeresebb, mint most az Arsenal-al 😕Eze jövőre top20 edge.Dallas 100% Downs. Nem visznek itt edget.pedig nincs nagyon náluk olyan
labo7
Toto21
labo7
2 napja
Mauigoa am komoly, tesó Jets ő Giantsjersey bros
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Én meg leszóltam dancogot az egy helyes mozgásért a mockban xddBár itt Dolphins is vitte volna Downst
Poloska vagyok.
2 napja
Majdnem megkérdeztem mi a faszt keres Haribó a Giants roomban.... Annyira megszoktam a csókát akarom mondani mijt hollót.....Csak 10 évvel húztuk túl
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Eze jövőre top20 edge.Dallas 100% Downs. Nem visznek itt edget.pedig nincs nagyon náluk olyan
labo7
Toto21
2 napja
Majdnem megkérdeztem mi a faszt keres Haribó a Giants roomban.... Annyira megszoktam a csókát akarom mondani mijt hollót.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Mauigoa am komoly, tesó Jets ő Giants
Poloska vagyok.