NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
huhh ez az sb reklám elég cringe volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
de bazdki miez 2 pickje volt reklám ti faszokÉn csak nézem, de Brugleréket hallgatom YouTubeon, szünet nélkül nyomják
Wester
2 napja
Az 7. körbe is jöhet 😄Látom OL rush van....lehet nem ma húzzuk ki LJ utódját.....nektek qb kell hurts helyére, nem?
dande2
jó kis pavia 😀
Negritis, a vajda
2 napja
és nem is volt ennyire koránLove se volt sexy prospect, de nem volt ennyire szar, komolyan ennyi erővel miért nem HS QB-kat draftolnak...Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷Ez egy 2020-as Love pick, a jövőre készülnek.
dande2
Kampman
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 napja
de bazdki miez 2 pickje volt reklám ti faszok
Wester
2 napja
Hát McWay lehet jobban ért hozzá mint mi, engem is meglepett, de nem vágok NFL HC vagy GMLove se volt sexy prospect, de nem volt ennyire szar, komolyan ennyi erővel miért nem HS QB-kat draftolnak...Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷Ez egy 2020-as Love pick, a jövőre készülnek.
dande2
Kampman
ZERO_L
2 napja
Tampának meg lepottyant Bain, remélem kihúzzák.
2 napja
Látom OL rush van....lehet nem ma húzzuk ki LJ utódját.....nektek qb kell hurts helyére, nem?
dande2
jó kis pavia 😀
2 napja
de bazdki miez 2 pickje volt reklám ti faszok
Lesz ez még így se!
2 napja
Na, KeyG boldog? Nincs az egész liga a Ravens és a Real ellen 😀😀?Mindig mindenki ellenünk 😀
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Látom OL rush van....lehet nem ma húzzuk ki LJ utódját.....
2 napja
Love se volt sexy prospect, de nem volt ennyire szar, komolyan ennyi erővel miért nem HS QB-kat draftolnak...Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷Ez egy 2020-as Love pick, a jövőre készülnek.
dande2
Kampman

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
hamarabb ment ki mint Mac Jones 😀 😀 😀 😀Melyikük lesz a nagyobb bászt?
édesfaszom
ZERO_L
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Na, KeyG boldog? Nincs az egész liga a Ravens és a Real ellen 😀😀?
Poloska vagyok.
2 napja
Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷mind1, lesz 2 éve STafford mögött aztán kell robbantania
dande2
2 napja
Végre már kopasz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷
dande2
Poloska vagyok.
2 napja
Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷Ez egy 2020-as Love pick, a jövőre készülnek.
dande2
2 napja
Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷
2 napja
Vissza Fanora, jól emlékeztem, játszott ő LT-t is régebben. Lomu volt csak bal oldalon bevethető, azért tették át RT-nek. Ettől még persze lehet guard az NFL-ben lol
2 napja
ha ennyire Bama QB kellett McVay-nek, odaadtuk volna Mekit ezért a pickért gec
2 napja
hamarabb ment ki mint Mac Jones 😀 😀 😀 😀édesfaszom

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/