NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
www.foxnews.com/outkick-sports/mike-vrabel-dianna-russini-seen-kissing-nyc-bar-newly-surfaced-2020-photos-reportmi ez a Vrabel sztori? bem követtem a híreketha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Hamarosan lesz egy félig könnyes sajtótájékoztató úgy is, a megbánásról, megbocsátásról és továbblépésről, mögötte a félig undorodó arcú asszonnyal meg a kölkökkel.ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
2 napja
Diana Russini-vel valszeg 6 éve csalja a feleségétmi ez a Vrabel sztori? bem követtem a híreketha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
petey
Lesz ez még így se!
2 napja
Ma adott sajttájt nem?ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 napja
Vegyen be lopediumotha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Vrabel nyilván most pofázik, mikor a kutyát nem érdekli...ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀Van most elég médiafelhajtás ott szerintem inkább kerülnék 😀
ZERO_L
Wester

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
mi ez a Vrabel sztori? bem követtem a híreketha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
Negritis, a vajda
2 napja
Baszki, win now van azt hittemamolyan dallasos
dancogo
2 napja
ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀Van most elég médiafelhajtás ott szerintem inkább kerülnék 😀
ZERO_L
Lesz ez még így se!
2 napja
ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀vrabel sztem fosik most a sajtó elé állni
ZERO_L
2 napja
miafaszAmi lábunk között van😁
Löfli
Draft

2 napja
Baszki, win now van azt hittem
2 napja
ha van faszuk a patsnél csinálnak egy sajtájt, hogy nálunk udfa volt simpson 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
2 napja
Amúgy Ravens Ioane Bucs Bain kibaszott jól esett nekik (lehet Ravens kiviszi Baint)
Poloska vagyok.
2 napja
Hát McVay akarta, nem tudom azt mondani hogy nem ért hozzá, de win nowba vannak, fura
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
miafasz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Na hali persze èn aludtam el 😄 fene vigye el eddig a csop riválisok nem húztak rosszul. Illetve Proctort akkor nem mi visszük 😏
2 napja
Na jó nekem ez a meglepő, azt hittem all int segítő pick lesz itt. Logika van mögötte de inkább mennék az SB-ért minden erővel
Lesz ez még így se!
2 napja
Hogy mi van?
Draft

2 napja
vicceltema rams is remélem
petey