NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
LOL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
vicceltemmég a végén Bain leesik hozzánkMax Tampa viszi, de Baltiomre is lehet
petey
zacknorb
2 napja
még a végén Bain leesik hozzánkMax Tampa viszi, de Baltiomre is lehet
petey
Poloska vagyok.
2 napja
Hát hiba volt megnyitni Hlkeinstein trackerjétnagyon várom már, hogy visszajöjjenek reklámról, olyan ez a pick
tenorx
Poloska vagyok.
2 napja
Hát hiba volt megnyitni Hlkeinstein trackerjét
2 napja
én nem vagyok híve az ilyen csiribiri dolgoknak, de persze, ha ettől jobb nekik, hogy tologathatjákdemér?mert be tudod tolni guardba is akár
petey
zacknorb
2 napja
Na LA WR?Annyira fix lenne, hogy jön valami teljesen out of the box pick
Tomcsik
Poloska vagyok.
2 napja
Felmennék Bainért 17-ről most már.
2 napja
Ez magas Proctorért
Tomcsik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
demér?mert be tudod tolni guardba is akár
petey
Poloska vagyok.
2 napja
Packers pick, sokoldalú OL-t vinni
Poloska vagyok.
2 napja
Wtf