NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
nah és ki dob neki? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Bain beszelni is alig tud...Hát a pályán nem tárgyalnia kell majd.
Beki
2 napja
Hú twittert nem szabad nèznem ők nagyon előre rohannak....inkább a közvetítés késik
dande2
Poloska vagyok.
2 napja
Bain beszelni is alig tud...nem az lesz a dolga
Beki
2 napja
Hú twittert nem szabad nèznem ők nagyon előre rohannak....
2 napja
Bain beszelni is alig tud...
2 napja
Ő lesz a rícselt TBValszeg Stafford megmondta, hogy 1 évet játszik még. Ha valakiből, akkor McVayből kinézem, hogy 1 év alatt NFL Qb-t farag Simpsonból.1 év alatt? úgy hogy van mögötte összesen 1 darab egyetemi év és totálisan limitált a srác?
Amibe I guess bele lehet kötni az az, hogy nem tudták-e volna később behúzni, de gyanúsan ők többet tudnak arról, hogy ki akarta még kivinni, mint én.
tenorx
ha ez összejön akkor tényleg a best ever offense mind
ZERO_L
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Jetspick is in, vajon 10 perc reklám jön?A jags jön?
Negritis, a vajda
Sixo
2 napja
Valszeg Stafford megmondta, hogy 1 évet játszik még. Ha valakiből, akkor McVayből kinézem, hogy 1 év alatt NFL Qb-t farag Simpsonból.1 év alatt? úgy hogy van mögötte összesen 1 darab egyetemi év és totálisan limitált a srác?
Amibe I guess bele lehet kötni az az, hogy nem tudták-e volna később behúzni, de gyanúsan ők többet tudnak arról, hogy ki akarta még kivinni, mint én.
tenorx
ha ez összejön akkor tényleg a best ever offense mind

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
pick is in, vajon 10 perc reklám jön?A jags jön?
Negritis, a vajda
2 napja
Látszik hogy nem erre számított, szerintem a legjobb EDGE voltnálam am gyakran csúszott eddig, Ravens meg Bucs mindig tudott atomdurva EDGEt vinni
KeyG
Poloska vagyok.
2 napja
pick is in, vajon 10 perc reklám jön?
2 napja
Látszik hogy nem erre számított, szerintem a legjobb EDGE volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Sztíl
2 napja
Nagyon bírjátok (local media).Kérlek Jets ne vidd Sadiqot, kérlek.be is baszna
labo7
Wester
2 napja
végül is, pass catchernek pass catcher lenne, így hogy írjátokKérlek Jets ne vidd Sadiqot, kérlek.be is baszna
labo7
Wester
eddig nem gondoltam rá
Poloska vagyok.
2 napja
Valszeg Stafford megmondta, hogy 1 évet játszik még. Ha valakiből, akkor McVayből kinézem, hogy 1 év alatt NFL Qb-t farag Simpsonból.Amibe I guess bele lehet kötni az az, hogy nem tudták-e volna később behúzni, de gyanúsan ők többet tudnak arról, hogy ki akarta még kivinni, mint én.
2 napja
Az a McWay, aki kitömte Goff-ot???? köszi, de azért ezt nem kajálom beHát McWay lehet jobban ért hozzá mint mi, engem is meglepett, de nem vágok NFL HC vagy GMLove se volt sexy prospect, de nem volt ennyire szar, komolyan ennyi erővel miért nem HS QB-kat draftolnak...Komolyan nem tudom mit látnak Sipmsonban, de hát 🤷Ez egy 2020-as Love pick, a jövőre készülnek.
dande2
Kampman
ZERO_L
Tomcsik
(Belichick is csinált nagyon nagy hülyeségeket, többesszámban...)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Kérlek Jets ne vidd Sadiqot, kérlek.be is baszna
labo7
Lesz ez még így se!
2 napja
Kérlek Jets ne vidd Sadiqot, kérlek.
2 napja
én grossit lőttem be, kár hogy nem duóba tolják pernávalde bazdki miez 2 pickje volt reklám ti faszokÉn csak nézem, de Brugleréket hallgatom YouTubeon, szünet nélkül nyomják
Wester
dancogo
2 napja
azokat általában másnap hallgatom vissza, élőben szeretem valamelyik official broadcastot néznide bazdki miez 2 pickje volt reklám ti faszokÉn csak nézem, de Brugleréket hallgatom YouTubeon, szünet nélkül nyomják
Wester
dancogo
Lesz ez még így se!