NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Thieneman ott vanNa Pitts fene tudjaDB?
Tomcsik
ZERO_L
De Jacob Rodriguez lenne a fun
Poloska vagyok.
2 napja
ez Stevie Wonder baze nem LemonMegelőztèl 😄😄😄
petey
2 napja
labo, Lomu or Boston? 😀Én mindkettőt kedvelem, de Trent még 2 évig van, Boston pedig Evans, Kittle, Ricky mellett sok lasztit nem kapna. Nem illene a nyerjünk kövi 2 évben planbe.
oszt lehet tényleg Bisontis lesz
petey
2 napja
Megjött Stevie Wonder 😀
2 napja
Na Pitts fene tudjaDB?
Tomcsik

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
az Eagles 4 évig hibátlanul húzott, ez zsinórban a második év, amikor mehSmall Citrus kurva jó miről beszélsz😀
zacknorb
2 napja
in your dream 😀Az első kör is, ha tetszik, ha nem.nem tudják bejelenteni a könyvelési szabályok miatt, minden más meg van erősítvebe van jelentve hivatalosan?nah lemon sas lettez még komolyan kérdés?
akkor megy a barna bostonba?
Negritis, a vajda
ZERO_L
addig igen
Negritis, a vajda
ZERO_L
dande2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Az első kör is, ha tetszik, ha nem.nem tudják bejelenteni a könyvelési szabályok miatt, minden más meg van erősítvebe van jelentve hivatalosan?nah lemon sas lettez még komolyan kérdés?
Negritis, a vajda
ZERO_L
addig igen
Negritis, a vajda
ZERO_L
2 napja
Pedig reméltem, hogy a fiatal Keenan Allen hozzánk kerül, a kedvencem volt az idei draftról.
2 napja
az Eagles 4 évig hibátlanul húzott, ez zsinórban a második év, amikor mehLemon nem rossz és ugye az AJ trade tuti…
zacknorb
2 napja
nem tudják bejelenteni a könyvelési szabályok miatt, minden más meg van erősítvebe van jelentve hivatalosan?nah lemon sas lettez még komolyan kérdés?
Negritis, a vajda
ZERO_L
addig igen
Negritis, a vajda

2 napja
az Eagles 4 évig hibátlanul húzott, ez zsinórban a második év, amikor mehCampbell semmi módon nem meh.....ez viszont 🤷
zacknorb
2 napja
Azèrt ezt nem.gondoltam volna nekem kicsit fejvakarós pick.....kösz mindent AJ
2 napja
az Eagles 4 évig hibátlanul húzott, ez zsinórban a második év, amikor meh
Poloska vagyok.
2 napja
be van jelentve hivatalosan?nah lemon sas lettez még komolyan kérdés?
Negritis, a vajda
ZERO_L
addig igen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
nah lemon sas lettez még komolyan kérdés?
Negritis, a vajda

2 napja
Na, nézzük a Steelerst, nincsenek favoritok, csak kíváncsi vagyok 😀
2 napja
nah lemon sas lettakkor megy a barna bostonba?
2 napja
na akkor Lomu, Iheanachor mint értelmes OT elsp körben bent van még
2 napja
azért vannak szintekFú bazdmeg de rengeteg reklám vanMondtam már a követő elejèn hogy ez lesz 😔 különben gyorsan vège lenne
tenorx
dande2