NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
3 kibaszott OT van bent... Panthers, 49ers?, Phily, Texans, KC, Browns (duplázik?) simán húzhat
tuti mind ki fog menni előlünk 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Ő legjobb T?Itt biztos.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 napja
És sikerült elbaszniukszerintem nem, ráció maximálisan van benne
Tomcsik
Poloska vagyok.
2 napja
Freelingnek jobban örültem volna, de Miller se rossz pick. Campbelléknek ő jobban tetszett ezek szerint, elfogadom. Sewell lesz az LT, remélem ott is marad elit, nem csak jó.
2 napja
Ő legjobb T?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Utóbbinah lions pick in, de jön a reklám ...Freeling, vagy valami hypster tackle?
Negritis, a vajda
zacknorb
De legalább kar van
Penei megy át LT-be
Poloska vagyok.
2 napja
valszegÉs a genyó Lions 1/17 kihúzza a legjobb T-t…Spoiler?
Tomcsik
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
papírformaÉs a genyó Lions 1/17 kihúzza a legjobb T-t…Spoiler?
Tomcsik
tenorx

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
nah lions pick in, de jön a reklám ...tényleg bazdmeg 2 pickenként megy, semmi content nem maradt így a pick bejelentésen kívül kb
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
nah lions pick in, de jön a reklám ...Freeling, vagy valami hypster tackle?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 napja
nah lions pick in, de jön a reklám ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Aklor úgy 😏😛Hú twittert nem szabad nèznem ők nagyon előre rohannak....inkább a közvetítés késik
dande2
zacknorb
2 napja
előbb mondanám ezt Mendozara...Ő lesz a rícselt TBValszeg Stafford megmondta, hogy 1 évet játszik még. Ha valakiből, akkor McVayből kinézem, hogy 1 év alatt NFL Qb-t farag Simpsonból.1 év alatt? úgy hogy van mögötte összesen 1 darab egyetemi év és totálisan limitált a srác?
Amibe I guess bele lehet kötni az az, hogy nem tudták-e volna később behúzni, de gyanúsan ők többet tudnak arról, hogy ki akarta még kivinni, mint én.
tenorx
ha ez összejön akkor tényleg a best ever offense mind
ZERO_L
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ha ebből a Simpsonból akár egy Goff, Alex Smith kijön az hatalmas csoda
(Trubisky karrier a realitás)

2 napja
Őt is vitted?Kérlek Jets ne vidd Sadiqot, kérlek.I’m crying. F me.
labo7
labo7
Poloska vagyok.
2 napja
nah és ki dob neki? 😀Geno
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.