Oakland Raiders - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Darren Waller 112 yardJaguars offense 75 yard
több mint 4 éve
Az elég jó punt volt.A P Logan Cooke a Jags legjobb játékosa. És csak 7. körös pick volt.
De ha most TD-t csinálunk, akkor megígérem, hogy megnyugszom. 😀
Bruce
több mint 4 éve
Az elég jó punt volt.De ha most TD-t csinálunk, akkor megígérem, hogy megnyugszom. 😀
több mint 4 éve
Wallernak 15 yard kell az 1000-hezMeglesz az 1. Raiders driveban a 2. félidőben.
Bruce
több mint 4 éve
Wallernak 15 yard kell az 1000-hez
több mint 4 éve
Mert ennel jobb elso felidok utan is kijottek akkora nulla tervekkel, hogy az vmi felelmetes.
ulpianus
Túl sok meccsünket láttam már. Olyanok vagyunk mint a női kézilabda válogatottunk. Bármilyen előnyről bárki ellen képesek vagyunk elbaszni.Ha ettől a jagstől 13 pontos előnyből kikap ma a Raiders, Grudent ma ki kell rúgni 100 milliós szerződés ide vagy oda.
Bruce
Ez kb olyan lenne, mintha a Clemsont verné valami FCS csapat idegenben.
több mint 4 éve
Túl sok meccsünket láttam már. Olyanok vagyunk mint a női kézilabda válogatottunk. Bármilyen előnyről bárki ellen képesek vagyunk elbaszni.Bar ha Radiers megint leolvad a masodik felidore, akkor mar hivatalosan is morcos leszek.A Jagsnek nincs meg hozzá a támadósora. Fournettet fogják, a többiek szarok, Minshew 0 védelmet kap és az elkapói a liga leggyengébb pass catcher sora így, hogy nincs Chark. Nem értem miért aggódik bárki is Raiders oldalon emiatt a meccs miatt.
ulpianus
iktriad
több mint 4 éve
Mert ennel jobb elso felidok utan is kijottek akkora nulla tervekkel, hogy az vmi felelmetes.Bar ha Radiers megint leolvad a masodik felidore, akkor mar hivatalosan is morcos leszek.A Jagsnek nincs meg hozzá a támadósora. Fournettet fogják, a többiek szarok, Minshew 0 védelmet kap és az elkapói a liga leggyengébb pass catcher sora így, hogy nincs Chark. Nem értem miért aggódik bárki is Raiders oldalon emiatt a meccs miatt.
ulpianus
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Bar ha Radiers megint leolvad a masodik felidore, akkor mar hivatalosan is morcos leszek.A Jagsnek nincs meg hozzá a támadósora. Fournettet fogják, a többiek szarok, Minshew 0 védelmet kap és az elkapói a liga leggyengébb pass catcher sora így, hogy nincs Chark. Nem értem miért aggódik bárki is Raiders oldalon emiatt a meccs miatt.
ulpianus
Emiatt aggódom 😀Volt 1 db normális playünk a félidőben. EGY! Nincs itt mitől tartani.
Bruce
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Bar ha Radiers megint leolvad a masodik felidore, akkor mar hivatalosan is morcos leszek.Emiatt aggódom 😀
ulpianus
több mint 4 éve
Javítva.Waller, hazai pályán még nem kapott el TD-t, ha ma nem kap el, akkor már csak Las Vegasban kaphat el hazai környezetben.Ne aggodjal mar! Megvan ez a meccs. Just win, Bruce!
Bruce
ulpianus
több mint 4 éve
Bar ha Radiers megint leolvad a masodik felidore, akkor mar hivatalosan is morcos leszek.
több mint 4 éve
Waller, hazai pályán még nem kapott el TD-t, ha ma nem kap el, akkor már csak Las Vegasban kaphat el hazai környezetben.Ne aggodjal mar! Meglesz ez a meccs. Just win, Bruce!
Bruce
több mint 4 éve
106. De a második félidőben hozzátesz még 100-at és 1 TD-t.Waller, hazai pályán még nem kapott el TD-t, ha ma nem kap el, akkor már csak Las Vegasban kaphat el hazai környezetben.de 107 yardon van.
Bruce
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 897
Waller, hazai pályán még nem kapott el TD-t, ha ma nem kap el, akkor már csak Las Vegasban kaphat el hazai környezetben.de 107 yardon van.
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Waller, hazai pályán még nem kapott el TD-t, ha ma nem kap el, akkor már csak Las Vegasban kaphat el hazai környezetben.
több mint 4 éve
Jó látni Dosst jól játszani. Csak nem az egykori csapata ellen... Ne tedd. 10+al nyertek minimum. De lesz az 17 is az offenset elnézve..Aggódik még valaki, hogy ebből nem lesz Raiders W?Én még igen
iktriad
Bruce
több mint 4 éve
Hayden karrierjének legjobb megmozdulásaAz egyik legjobb védőnk 2 éve. Csak jól kellett volna tudni használni. 😉
Amadeus
több mint 4 éve
Aggódik még valaki, hogy ebből nem lesz Raiders W?Én még igen
iktriad
több mint 4 éve
Aggódik még valaki, hogy ebből nem lesz Raiders W? Csak beestem. Milyen eddig Gardner? Ahogy látom ma is kuka lehet az O. De a védelem még nem nyelt 30 pontot? Na fene!Volt egy 55 yardos passza az első driveban. Azóta ő ls a jaguars O nem mutat életjeleket. Ő se jó, de az elkapói és a fala még rosszabbak.
alatriste
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 897
Hayden karrierjének legjobb megmozdulása
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Csak beestem. Milyen eddig Gardner? Ahogy látom ma is kuka lehet az O. De a védelem még nem nyelt 30 pontot? Na fene!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nekem tetszett volna, ha őt draftoljuk 😊Tetszett volna Josh Allent draftolni. 😉Csak nálatok van pass rush, ami ezt ki tudja használni.Parker rosszabb mint egy bábuMint nálunk Cam Robinson, meg szinte mindenki az O-falból.
Bruce
iktriad
Bruce
iktriad
több mint 4 éve
Tetszett volna Josh Allent draftolni. 😉Csak nálatok van pass rush, ami ezt ki tudja használni.Parker rosszabb mint egy bábuMint nálunk Cam Robinson, meg szinte mindenki az O-falból.
Bruce
iktriad
Bruce