Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
youtu.be/EMZLszFHc_Q
több mint 6 éve
Ezdegecibuzis3 anyó énekel kb, még a mez is stimmel rajtuk
Wyatt
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Na, már Julio is rasztás?
több mint 6 éve
Nah remélem azért nem fog eldőlni az első félidőben, de simán benne vagy egy 28-0 az atlantának.
több mint 6 éve
köszönömValakinek nincs véletlen egy HD stream linkje a meccshez skacok?webtvhd.com.br/nfl/tnf.php
DilisDoki
Wyatt
több mint 6 éve
Hajrá 🙂
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Valakinek nincs véletlen egy HD stream linkje a meccshez skacok?webtvhd.com.br/nfl/tnf.php
DilisDoki
több mint 6 éve
Valakinek nincs véletlen egy HD stream linkje a meccshez skacok?buffstreamz.com/watch/nfl-live.php
DilisDoki
több mint 6 éve
Valakinek nincs véletlen egy HD stream linkje a meccshez skacok?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Bevárják Babosék győzelmét3:05 a kickoff. csak belefért volna még 2 pálinkaBuzi amerikaiak a buzi viharukkal...
mustaine
peach
több mint 6 éve
3:05 a kickoff. csak belefért volna még 2 pálinkaBuzi amerikaiak a buzi viharukkal...
mustaine
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Serena Williamsnek szoknia kellett Sevastova játékát, mert még nem találkoztak korábban. Az első két játék után 0:2 volt. Szóval ha nem ez lett volna az első meccs, akkor nem ilyen szoros a vége (6:3, 6:0)
több mint 6 éve
nah megyek nézek addig egy kis molnár kiki bebaszós live-ot , mustaine csatlakozol ?mindjárt indítom a live-ot itthonról
Sixo
több mint 6 éve
nah megyek nézek addig egy kis molnár kiki bebaszós live-ot , mustaine csatlakozol ?
több mint 6 éve
Zöldek!
több mint 6 éve
Jó reggelt, jó szurkolást.
több mint 6 éve
Sziasztok! Most keltem, miert nem megy meg a meccs ? 😊szerintem kaepernick nike reklámja miatt
Schuszti
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sziasztok! Most keltem, miert nem megy meg a meccs ? 😊Marha nagy vihar van, nem lehetett elkezdeni. 2.55-re módosították a kezdést
Schuszti
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Sziasztok! Most keltem, miert nem megy meg a meccs ? 😊nem tudni....lehet szezonnyitó, és valami szar show van előtte?
Schuszti