NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Buffalo Bills
12 hónapja
hát ez egy kurva nagy PI voltNem is értem, erre miért nem ment zászló.
petey
12 hónapja
segítek 😉 tudom hogy most ez volt az irritáló, de ahogy írtam, csak kihoztátok belőlem és 10x meggondoltam hogy leírjam...sorry mindenkitőlSegitek. Kihagyod a sikerest idezojelben es mindjart kevesbe nez ki szarulsoha nem volt nagy arc az elmúlt cirka 15 évben amióta itt vagyok egy olyan hs-zst nem fogsz találni tőlem, egyszer nem girlsök vagy törpézek szándékosan és 10x meggondoltam hogy ezt is leírjam-e így de csak kihozzátok az emberből.......off végeGyozelmek meghoztak az arcot. Ez a beszolas sem eppen a sajat csapatnak mentSzövegértés 1-es......ilyenkor is magunkkal kapcsolatban írom, magunkra hadd legyek már mérges akármikor, hadd írjak már a saját csapatommal kapcsolatban amit szeretnék mit zavar az téged komolyan..... Foglalkozz inkább a te "sikeres" csapatoddal.Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
Rodaron
dande2
Blevi
dande2
Blevi
Szerkesztette: dande2
12 hónapja
Sirianni jól tenné, ha elkezdene ordibálni a bírókkal, kell a támadóknak a segítség. Ez meg messze volt a dpi-től.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
KeyG
9 496
They want eagles chiefs 2 Thats all
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 hónapja
kellene tőlünk is egy labdaszerzés
12 hónapja
Segitek. Kihagyod a sikerest idezojelben es mindjart kevesbe nez ki szarulsoha nem volt nagy arc az elmúlt cirka 15 évben amióta itt vagyok egy olyan hs-zst nem fogsz találni tőlem, egyszer nem girlsök vagy törpézek szándékosan és 10x meggondoltam hogy ezt is leírjam-e így de csak kihozzátok az emberből.......off végeGyozelmek meghoztak az arcot. Ez a beszolas sem eppen a sajat csapatnak mentSzövegértés 1-es......ilyenkor is magunkkal kapcsolatban írom, magunkra hadd legyek már mérges akármikor, hadd írjak már a saját csapatommal kapcsolatban amit szeretnék mit zavar az téged komolyan..... Foglalkozz inkább a te "sikeres" csapatoddal.Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
Rodaron
dande2
Blevi
dande2
12 hónapja
soha nem volt nagy arc az elmúlt cirka 15 évben amióta itt vagyok egy olyan hs-zst nem fogsz találni tőlem, egyszer nem girlsök vagy törpézek szándékosan és 10x meggondoltam hogy ezt is leírjam-e így de csak kihozzátok az emberből.......off végeGyozelmek meghoztak az arcot. Ez a beszolas sem eppen a sajat csapatnak mentSzövegértés 1-es......ilyenkor is magunkkal kapcsolatban írom, magunkra hadd legyek már mérges akármikor, hadd írjak már a saját csapatommal kapcsolatban amit szeretnék mit zavar az téged komolyan..... Foglalkozz inkább a te "sikeres" csapatoddal.Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
Rodaron
dande2
Blevi
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Bradberry te vakkánya!
12 hónapja
Gondolom az Eagles beleolvadt a környezetbe a Kelly Green mezzel azért dobálnak csak ránk zászlótnesn.com/wp-content/uploads/2012/11/rileycooper.gif
ThySoul
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
12 hónapja
Gyozelmek meghoztak az arcot. Ez a beszolas sem eppen a sajat csapatnak mentSzövegértés 1-es......ilyenkor is magunkkal kapcsolatban írom, magunkra hadd legyek már mérges akármikor, hadd írjak már a saját csapatommal kapcsolatban amit szeretnék mit zavar az téged komolyan..... Foglalkozz inkább a te "sikeres" csapatoddal.Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
Rodaron
dande2
12 hónapja
Szövegértés 1-es......ilyenkor is magunkkal kapcsolatban írom, magunkra hadd legyek már mérges akármikor, hadd írjak már a saját csapatommal kapcsolatban amit szeretnék mit zavar az téged komolyan..... Foglalkozz inkább a te "sikeres" csapatoddal.Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
Rodaron
12 hónapja
ThySoul
1 618
Gondolom az Eagles beleolvadt a környezetbe a Kelly Green mezzel azért dobálnak csak ránk zászlót
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Ez nagyon komoly volt
12 hónapja
De izzadunk megint, ezt idén el kell fogadni.Most azert nem idealisak a korulmenyek
Lesz idén vajon egy dara és nyugodt meccs?
Eazzy
12 hónapja
MrMiksa
3 787
A védelem kivéreztetése folyamatban
12 hónapja
De izzadunk megint, ezt idén el kell fogadni. Lesz idén vajon egy dara és nyugodt meccs?
Don't talk the walk, Walk the talk!
12 hónapja
Blankenship pick6 kéne.
12 hónapja
Ertem hogy nincs LJ, de ettol a 4 masik ember meg van. Mailatat benyomtak megint.
12 hónapja
Rodaron
2 071
Állandóan még 20 pontos előnyben is azzal jössz, mikor az ellenfél a saját 30 yardosán megcsinál egy 3&1-et, hogy jaj nekik persze összejön, mindig a másiknak összejön....??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
dande2
12 hónapja
MrMiksa
3 787
Na lehet tippelni, hogy a köv. drive-ban hanyszor repül ki oldalt a labda...
12 hónapja
ma Bills Maffia tag vagyok, hol a Keresztapa? 😀Jovo heti meccs az nagyon varos.
petey
12 hónapja
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? te miről beszélsz...én legfeljebb a saját hülyeségeink miatt sirok és bénázásaink miatt semmi másért, nagyon el vagy tévedve.....igen azért nagyon mert az frusztrál és ezt így élem ki, de mással nem foglalkozomAzért mert te meg folyamat azt nyomatod, hogy titeket mindenki csak bánt, és sosincs szerencsétek.nem tapasztalat folyamat ezt nyomatják közületek némelyek az összes EK-ba vagy saját topicbaez valaminkissebsegi komplexus? 😉hát ez unlukómi úgyis minig csak luckók vagyunk szóval ezek járnak nekünk az összes boys fan szerint 😉
balintbaba
dande2
Blevi
dande2
Rodaron
Szerkesztette: dande2
12 hónapja
Szerencseje van a Billsnek az eso miatt.Hurtsnek ugy tunik nem izlik eddig