Philadelphia Eagles - Chicago Bears
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Gratula, jelenleg nem egy ligában játszunk.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Köszönjük irány a vadnyugat!
több mint 6 éve
Mennyire jó hogy nem ilyen Bradley Fletcherek a cornereink. Gyakorlatilag a jelenleg negyedik (ötödik ha Sidney Jonest is számítom) számú cornerünk is simán jobb mint a Fletcher - Cary Williams duó valaha volt.
több mint 6 éve
Na csak ott van
több mint 6 éve
Alamizsna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
több mint 6 éve
Na ezeknek még ott kell állni a szélbe a nézők meg már hazamehetnek. Milyen összetartás ez 😛
több mint 6 éve
😀 😀 😀 ez a tánc
több mint 6 éve
Seumalo meg Qualls akár játszhatnának egymás helyett is, senkinek nem tűnne fel 😀
több mint 6 éve
zsojti
4 063
esküszöm, ma gondolkodtam rajta, hogy mikor volt utoljári fumble nálunk...erre ma 3 is...
több mint 6 éve
clementet a pályára!!! ha már foles játszik, LGB elég ergya ma akárhány yardja is van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Remljüjk az összes fumblizási váagyunklat kiéljük ma idénre
több mint 6 éve
Na végre Füles. Iszonyúan el vannak egyébként csúszva meccsek egymástól
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Így helyes a árbeszéd, csak előbb rosszul idéztem. Sorry érte.??????? Ne haragudj, szerintem de. Tartok is tőlük esetlgesen, ha játszunkNem jobb a Vikings védelme, mint a miénk. A Saints valóban bitang erős.Szerintem sokkal több playmaker van abban az egységben. De ez megint szőrszálhasogatás.
mustaine
tüsi91
dande
Trubisky nagyon szétesett ma. Mint mindenki más mondjuk.
több mint 6 éve
futás ellen még mindig jók vagyunk ettől tartott sok szurker...
több mint 6 éve
Szerintem sokkal több playmaker van abban az egységben. De ez megint szőrszálhasogatás.mustaineNem jobb a Vikings védelme, mint a miénk. A Saints valóban bitang erős.
tüsi91
[/quote]??????? Ne haragudj, szerintem de. Tartok is tőlük esetlgesen, ha játszunk
több mint 6 éve
azért az durva hogy egyelőre -4 yardot futott a bears 12 futásból.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
mustaineNem jobb a Vikings védelme, mint a miénk. A Saints valóban bitang erős.
[/quote]Szerintem sokkal több playmaker van abban az egységben. De ez megint szőrszálhasogatás.
több mint 6 éve
ilyen előnynél inkább futást kéne erőltetni, wentz 36 passznál jár
több mint 6 éve
öööööööööööö
több mint 6 éve
Nem jobb a Vikings védelme, mint a miénk. A Saints valóban bitang erős.Van még ebben a csoportban egy Vikings akinek nincs ennyire jó offense cserébe 3x jobb védelme.Leírom, hogy legyen nyoma, mert eléggé frusztrál ez a meccs (is):nekünk szerintem jobb a védelmünk, és bár idén szerintem nagy a wentz hype, a DEF az aki majd nyerheti a meccseket.
Marha jó csapatotok van. A labda mindkét oldalán. Számomra nagyon hajaztok a tavalyi Cowboysra. Domináns alapszakasz, aztán az első csapat, aki szembe jön kiüt titeket a playoffba. Szerintem így lesz.
tüsi91
Úgyhogy bízom benne hogy nincs igazad
eaglesmcnabb
vagy a Saints esetleg a Rams.. és ezek valszeg mind PO csapat lesz.. félreértés ne essék.. én nektek fogok szurkolni mind közül, de nem szabad elszálni
ricsiii83
több mint 6 éve
ricsiii83
1 339
ricsiii83Van még ebben a konferenciában egy Vikings akinek nincs ennyire jó offense cserébe 3x jobb védelme.Leírom, hogy legyen nyoma, mert eléggé frusztrál ez a meccs (is):nekünk szerintem jobb a védelmünk, és bár idén szerintem nagy a wentz hype, a DEF az aki majd nyerheti a meccseket.
Marha jó csapatotok van. A labda mindkét oldalán. Számomra nagyon hajaztok a tavalyi Cowboysra. Domináns alapszakasz, aztán az első csapat, aki szembe jön kiüt titeket a playoffba. Szerintem így lesz.
tüsi91
eaglesmcnabb
vagy a Saints esetleg a Rams.. és ezek valszeg mind PO csapat lesz.. félreértés ne essék.. én nektek fogok szurkolni mind közül, de nem szabad elszálni
ricsiii83
több mint 6 éve
ricsiii83
1 339
Van még ebben a divizióba egy Vikings akinek nincs ennyire jó offense cserébe 3x jobb védelme.Leírom, hogy legyen nyoma, mert eléggé frusztrál ez a meccs (is):nekünk szerintem jobb a védelmünk, és bár idén szerintem nagy a wentz hype, a DEF az aki majd nyerheti a meccseket.
tüsi91
eaglesmcnabb
ricsiii83
több mint 6 éve
ricsiii83
1 339
Van még ebben a csoportban egy Vikings akinek nincs ennyire jó offense cserébe 3x jobb védelme.Leírom, hogy legyen nyoma, mert eléggé frusztrál ez a meccs (is):nekünk szerintem jobb a védelmünk, és bár idén szerintem nagy a wentz hype, a DEF az aki majd nyerheti a meccseket.
tüsi91
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ha jön (ne legyen így), akkor is sérülések nélkül és úgy, hogy abból aztán fel lehessen állni (háromszor lekopogva)Sztem a következő 2 meccs egyikén jönni is fog a pofon(lehet mindkettőn)....és talán majd pont jó időben.Nem vészmadárkodni akarok, mert élvezem, hogy megy a szekér (bár én csak 2006 óta robogok ezzel a szekérrel), de azt sem szeretném, ha belekényelmesednénk a mi vagyunk a verhetetlen csapat szerepbe, aztán egy pofon után meg keresgéljük magunkatMost te tényleg a bőrömbe bújtál vagy mi van.... a rossz példa ennyire ne legyen ragadós 😉Én a jövőre nézve nem tartom ezt egy üdvös attitűdnek, könnyen bele lehet ebbe szokniOlyan, mintha belenyugodtunk volna, hogy megvan a meccsMert mar reg megvan?
MirrMurr
Janek
MirrMurr
dande
MirrMurr
Greengo