Philadelphia Eagles - Chicago Bears
1 feliratkozó
több mint 7 éve
úgy látom nem akarjuk elhamarkodni
több mint 7 éve
Döcögős kezdés
több mint 7 éve
Pedig azt hittem már becsomagolták
több mint 7 éve
+ Egész nyáron együtt dolgozott az elkapóival, hogy meglegyen a tökéletes összhang.Philly fanok.Minden téren fejlődött szerintem, a magabiztosságával, snap előtti olvasásával nem volt gond. A legfontosabb szerintem, hogy több az önbizalma, ami annak köszönhető, hogy kapott idén 2 új kezdő WR-t. Ami szembeötlő, hogy a mély labdái sokkal jobbak, és volt tavaly egy szerintem fontos hibája, hogy a középhosszú passzokat rendszerint túldobta, amiből viszonylag sok interception született. Ez idén megszűnt, a kis ablakokba pontosabbnál pontosabb labdákat ereszt (lásd múlt héten Jefferynek).
Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
tüsi91
mustaine
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Egy Santossal egyébként már jók vagytok.
több mint 7 éve
Nyerjünk, de remélem Cohennek és Kwiatkoskinak jó meccse lesz

több mint 7 éve
come on birds, nincs floyd így nyugodt szívvel szurkolok a csapatunknak!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Philly fanok.Minden téren fejlődött szerintem, a magabiztosságával, snap előtti olvasásával nem volt gond. A legfontosabb szerintem, hogy több az önbizalma, ami annak köszönhető, hogy kapott idén 2 új kezdő WR-t. Ami szembeötlő, hogy a mély labdái sokkal jobbak, és volt tavaly egy szerintem fontos hibája, hogy a középhosszú passzokat rendszerint túldobta, amiből viszonylag sok interception született. Ez idén megszűnt, a kis ablakokba pontosabbnál pontosabb labdákat ereszt (lásd múlt héten Jefferynek).
Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
tüsi91
Szerkesztette: mustaine

több mint 7 éve
hú pedig te elég rég itt vagy, azt gondoltam emlékszel még ezekre a "szakmázgatós" sztorikra és éretni fogod 😊 Egyébként én annyira nem értek hozzá. Talán, ami feltűnő, hogy jobban szabadul a labdától, illetve jobban fel tudja mérni, hogy hova érdemes bejátszani a labdát és hova nem. Most hirtelen ennyi 😊Ha lennél olyan aranyos virágszál, hogy ezt akár a mi, akár a Ti topikotokban megtennéd azt nagyon megköszönném.Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
Ez most hoszú lenne, szerintem inkább meccs után meg lehet tárgyalni, de hátha lesz, aki válaszol
dande
Szakmázni? Nem csak értelmes beszélgetést folytatni. Sajnos a Bears topikban egyre kevesebb az ilyen...
tüsi91
több mint 7 éve
Sziasztok! Nem sok esélyünk lesz, de legalább szépen játszunk!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
koszi uramegy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?www.youtube.com/watch?v=igJnwAmP9q0
lol
Kampman
több mint 7 éve
Üdv mindenkinek!Jó meccset EAGLES GYŐZELMET !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
egy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?www.youtube.com/watch?v=igJnwAmP9q0
lol

több mint 7 éve
egy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?
több mint 7 éve
Ha lennél olyan aranyos virágszál, hogy ezt akár a mi, akár a Ti topikotokban megtennéd azt nagyon megköszönném.Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
Ez most hoszú lenne, szerintem inkább meccs után meg lehet tárgyalni, de hátha lesz, aki válaszol
dande
Szakmázni? Nem csak értelmes beszélgetést folytatni. Sajnos a Bears topikban egyre kevesebb az ilyen...
több mint 7 éve
Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
több mint 7 éve
sziasztoknyerjünk jól és ne sérüljön senki (se Medve, sem Sas)
több mint 7 éve
Philly fanok. Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
több mint 7 éve
Jól van meg se szólalok 😊Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
dande
mustaine
több mint 7 éve
Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
dande

több mint 7 éve
Legutóbb 54 pontot kaptunk itt, ennyit talán nem fogunk. Idei első meccs, ahol úgy érzem nem leszünk lőtávban. Trubisky első olyan meccse lesz, ahol egynél több INT-et dob, sztem rögtön 3-at.Sims aktív, ha visszateszik Shaheen helyett komolyan szétbaszok valamit.
Hiányoznak azok az idők amikor egy mnf-n ugyanígy esélytelenek voltunk a Vick-féle (sztem sokkal gyengébb) eagles ellen és mégis elhoztunk egy hatalmas győzelmet. Briggs&Urlacher... jó szórakozást a mai egyoldalú mérkőzéshez, remélem jövőre ha találkozunk az már nem ilyen esélyek mellett lesz 😊Mehh. Azért az más volt, az időtájt két W után jöttünk ide. A Lovie&Urlacher duót azért nagyon bosszantotta mikor lenézték őket.
davemayer
több mint 7 éve
Hiányoznak azok az idők amikor egy mnf-n ugyanígy esélytelenek voltunk a Vick-féle (sztem sokkal gyengébb) eagles ellen és mégis elhoztunk egy hatalmas győzelmet. Briggs&Urlacher... jó szórakozást a mai egyoldalú mérkőzéshez, remélem jövőre ha találkozunk az már nem ilyen esélyek mellett lesz 😊Bizony eszembe jutott ám, morgolódtam is miatta. A mai miatt csak azért morgolódnék, mert utána két nehéz meccs jön, amelyeknek jó lenne úgy neki menni, hogvy tényleg nyugi van a PO kapcsán. De, ha csak egy ponttal nyerünk az se zavar, csak nyerjünk.
davemayer
Meg persze ne legyen sérülés egyik oldalon se.
Howard és Cohen okozhat azért fejfájást. Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
Én is jó szórakozást kívánok mindekinek 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Szép estét, jó szurkolást! Remélem Trubisky-nak lesz pár nagy játéka ( pozitív értelemben). Kiváncsi leszek, tudunk-e egyáltalán majd támadó TD-t szerezni, mert jelen pillanatban nem látom ki lenne képes rá. Go Bears!