Philadelphia Eagles - Chicago Bears
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Meg is érdemeltük volna, hogy INT legyen, ennek most tényleg semmi értelme nem volt....................................................
több mint 6 éve
Ennek minek megyünk neki?meg is érdemeltük
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az a deflagates ünneplés 😀 😀 😀
több mint 6 éve
egyet előre kettőt hátra
több mint 6 éve
ez milyen szép plej volt
több mint 6 éve
félek hogy a következő szopó meccsünk után már nem lesz idő feltüzelni a csapatot, mert a SB-ban lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Esélyes, hogy jobban fognak koncentrálniEz most nem gond, de egy Seahawks vagy Rams ellen nem fog beleférni szvszOKé, engem picit aggaszt a sok beugrás azértezt nem én írtam? 😛
MirrMurr
dande
MirrMurr
több mint 6 éve
Mar mar unalmas minket nezni 😎ez a legnehezebb, megy a szekér folyton tüzelni a brigádot, hogy ne legyenek könnyelműek, aztán jön egy szopó meccs és kérdés, hogy mikor, és utána, hogy tudunk rá reagálni...
Janek
több mint 6 éve
Ez most nem gond, de egy Seahawks vagy Rams ellen nem fog beleférni szvszOKé, engem picit aggaszt a sok beugrás azértezt nem én írtam? 😛
MirrMurr
dande
több mint 6 éve
OKé, engem picit aggaszt a sok beugrás azértezt nem én írtam? 😛
MirrMurr
több mint 6 éve
OKé, engem picit aggaszt a sok beugrás azért
több mint 6 éve
Ha nem lenne elég nagy szarban a Bears, még tökön is rúgják magukat 😕
több mint 6 éve
curry bmeg,. anulálta a két büntit 😀
több mint 6 éve
Csak 25 éve volt. hogy első félidőben nem engedtünk first downt. Épp ideje volt már 😛Utóbbi két-három évben gyűjtük a rekordokat az aktuális ellenfeleknek...
dande
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
de jó hogy nem jött Mariota és maradt Chip...
több mint 6 éve
Csak 25 éve volt. hogy első félidőben nem engedtünk first downt. Épp ideje volt már 😛
több mint 6 éve
Graham dolgozik a zsíros szerződésért 😀
több mint 6 éve
Ez eddig megint durva 😊 legyen így a PO-ban... Gyenge ellenfelek ellen nyertünk kommentek 3,2,1...