Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
dímekó
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
eaglesfan1993
233
Na azért most kellett az öreg Ryans 😊
több mint 9 éve
nem kell Ryans
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
de szar ez a Ryans 😀
több mint 9 éve
na, nesze. Ryans perfect 😀
több mint 9 éve
így van
több mint 9 éve
kéne egy Kiko INT
több mint 9 éve
Kösz zebrák...
több mint 9 éve
hopp egy intergalaktikus széjjelváglak
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
HUHUHUH GENYAAA, MIT KAPOTTTT
több mint 9 éve
😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
akkor ennyit a mai bíróinkról
több mint 9 éve
akkor ezt most kivédekezzük
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
xDDDDDDDDDDDDDD minden bírót szeretek 😀
több mint 9 éve
ryansből kb ennyi elég is voltWUT ? Már miért? : D
zsojti
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Es ki lesz ryans helyett?kendricks és fernando
Janek
több mint 9 éve
annak kéne lennie... ha nem, akkor nem tudom, hogyan védi meg Blandino a mundér becsületétmegmondtam, hogy a Drogbáró lesz a titkos fegyver, nem?ha nem volt TD, akkor nem
slowmotion
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Es ki lesz ryans helyett?casey matthews. oh wait...
Janek
több mint 9 éve
10-20-30 ponttal kapunk ki............
több mint 9 éve
zsojti
4 063
ryansből kb ennyi elég is volt
több mint 9 éve
megmondtam, hogy a Drogbáró lesz a titkos fegyver, nem?ha nem volt TD, akkor nem
slowmotion