Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
1 napja
mekkora hívás xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Na jó elmegyünk a francba gratulálok Ikriad hány woodo babát szurkaltal ma össze....
1 napja
Siriani, könnyű 3 pont az vajon mi, amikor az ellenfél alig tud haladni?
1 napja
Rúgjuk be.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Barkley-t jól megdolgoztatjuk a pénzéért.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
akkor még azt hittem hogy ez intmeccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
iktriad
eaglesmcnabb
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....Nyugi, meglesz ez nektek. Nem kell aggódni.
dande2
1 napja
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
1 napja
akkor még azt hittem hogy ez intmeccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
meccs van baz 😀Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
eaglesmcnabb
1 napja
meccs van baz 😀
1 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!Le is húzhattad volna magad akkor mèg biztosabban nyernek 🥳😉 (irony)
Löfli
1 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!MENJÉL VISSZA DE AZONNAL!!!
Löfli
1 napja
Invincible
792
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!Többet ma már ne menj
Löfli
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
1 napja
A GB ellen is visszajöttetek ott bezteg nem lett meg itt tuti összehozuk nektek....megmondtam vagy megmondtam 😔Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2na most baj vanNyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
balintbaba
iktriad
1 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......Csak a csere, ma elöszőr kezdő G-unk sérült bele...
dande2
1 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!
1 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
1 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj vanNyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
balintbaba
1 napja
Csöndbe legyèl...😲🥴🤗Na mi lesz most?Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
Janek
iktriad
1 napja
Ennyit arról hogy megvan a meccs a kurva èletbe.....
1 napja
szegény barkley bár ez sztem nem fumble. Szerencsére walker is nálam van fantasyben, úgyhogy bánja a faszom
1 napja
Na mi lesz most?Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
Janek