Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars

1 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 473 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mekkora hívás xD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na jó elmegyünk a francba gratulálok Ikriad hány woodo babát szurkaltal ma össze....
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Siriani, könnyű 3 pont az vajon mi, amikor az ellenfél alig tud haladni?
1 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 802 — Big Dick Nick
Rúgjuk be.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 802 — Big Dick Nick
Barkley-t jól megdolgoztatjuk a pénzéért.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
Dehogyis. Simán az Eaglesnek áll a zászló, ha nem hibáznak nagyot többet.
iktriad
akkor még azt hittem hogy ez int
eaglesmcnabb
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
dande2
Nyugi, meglesz ez nektek. Nem kell aggódni.
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megúsztuk de Iktriad nagyon dolgozol.....
1 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 473 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
iktriad
akkor még azt hittem hogy ez int

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
meccs van baz 😀
eaglesmcnabb
1 napja
meccs van baz 😀

1 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 916 — Apu ökölbeszorított keze
Oh majdnem

1 napja
elmentem wc-re és 14 pontot szerzett a Jax? wtf?!?!
Löfli
Le is húzhattad volna magad akkor mèg biztosabban nyernek 🥳😉 (irony)
1 napja
Löfli
MENJÉL VISSZA DE AZONNAL!!!
1 napja
Invincible Philadelphia Eagles 792
Löfli
Többet ma már ne menj

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
1 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj van
balintbaba
Nyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
iktriad
A GB ellen is visszajöttetek ott bezteg nem lett meg itt tuti összehozuk nektek....megmondtam vagy megmondtam 😔
1 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
dande2
Csak a csere, ma elöszőr kezdő G-unk sérült bele...
1 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 044 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
1 napja
Tessék ők mindkét 2 pontost lazán megcsinálják......
1 napja
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
dande2
na most baj van
balintbaba
Nyugi nyertek így is, csak nem lesz annyira egyoldalú a box score watchereknek. Pedig amúgy az.
1 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 729 — Eagles fan
WOW. A zebráknál ez fumble. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 napja
Na mi lesz most?
Janek
Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
iktriad
Csöndbe legyèl...😲🥴🤗
1 napja
Ennyit arról hogy megvan a meccs a kurva èletbe.....
1 napja
szegény barkley bár ez sztem nem fumble.

Szerencsére walker is nálam van fantasyben, úgyhogy bánja a faszom

1 napja
Na mi lesz most?
Janek
Meccs, de ez mák volt, ilyen úgy se lesz még egy.
1 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 916 — Apu ökölbeszorított keze
Máris izgalmas a meccs