Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
atyaég, ha kiszopunk mint az atlanta meccsen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
De mièrt nem futotta meg a first downt????Mert a Jax már rég kikapott oh wait
dande2
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ennyire szerencsètlen bfsz bandát.....
több mint 1 éve
Mi nem vagyunk olyan mákos franchise, mint a Chiefs.kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀Majd Eliottot rárugatjúk 65 yardról, ami kimarad. Közelről meg beviszi a JAX. : DD
eaglesmcnabb
balintbaba
több mint 1 éve
Masodszor cseszinezt el idèn
több mint 1 éve
De mièrt nem futotta meg a first downt????
több mint 1 éve
kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀Majd Eliottot rárugatjúk 65 yardról, ami kimarad. Közelről meg beviszi a JAX. : DD
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
He is in the klozet. 😀most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀Mindenki értse ahogy akarja!!!
Löfli
Kampman
S persze mert az XPkkel szrakodtunk mèg az is számíthat....Szétfuttok minket, ahogy Prisco megjósolta. Vége van, ez csak fingreszelés. 😀
dande2
több mint 1 éve
Mèg kell egy first down
több mint 1 éve
kéne egy fg, aztán úgy kéne nyerni, hogy a végén kivédekezzük végre a kétpontost 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀Mindenki értse ahogy akarja!!!
Löfli
több mint 1 éve
most már csak azért is a fürdőszobában maradok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
S persze mert az XPkkel szrakodtunk mèg az is számíthat....
több mint 1 éve
Mèg nincs vège hiába írtad be Iktriad.....
több mint 1 éve
Bazzeg, bye week után visszavettem Elliotot a csapatomba, azóta már PAT-et sem rúgunk...
több mint 1 éve
na jönnek-e az újabb Jax pontok? nem mondom meg, hol vagyok 😀A szobában nézed a tv-t.
Löfli
Az idei szezonunk már rég a levesben van, szóval ja. Minden Jags meccs önsanyargatás lesz. Max a 2 Titans meccs nem.Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.Te már rég megmondtad, nem is értem, minek játszották le a meccset
iktriad
Jakehomer
több mint 1 éve
Simán 30 pont felett járhatnánk de hát minek azt ,😏
több mint 1 éve
Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.Te már rég megmondtad, nem is értem, minek játszották le a meccset
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
na jönnek-e az újabb Jax pontok? nem mondom meg, hol vagyok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tessék, ti meg aggódtok, hogy "Jaj, ez még nincs meg". Dehogynem.
több mint 1 éve
OMFG!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Azt akurva
több mint 1 éve
kisgyerek azért ma nagyon érzi