Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
na most baj van
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ügyes vagy jinxtriad utánozhatatlan........
több mint 1 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 1 éve
Kár èrte....
több mint 1 éve
Megvolt az 1 normális driveunk is, lehet hazamenni.
több mint 1 éve
2x nem jön össze a tush push azèrt hadd mutassa meg a Jax D a többi csapatnak hogy kell ezt kivèdekezni....3. Vonalas oline emberrel
dande2
több mint 1 éve
Ez a piros már mindenképp megérte. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Baun hány tacklenèl tart?8, annyi van, mint nálunk Lloydnak.
Invincible
több mint 1 éve
Baun hány tacklenèl tart?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
én örülök hogy ilyen visszafogott játékkal ilyen jó a mérlegünk, és a dallas sem olyan jó mint gondoltam volna, egyelőre soha rosszabbat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hú. lassan megduplázzunk az eddigi yardyaink számát 2 jó passzal...
több mint 1 éve
Semmi rinyálás nem volt egyszerű tènymegállapítás ès hosszú távú tervezès 😉😏Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)Zseni hogy 22-0-ás vezetésnél is találsz valami okot amin lehet rinyálni 😀
dande2
mustaine
több mint 1 éve
2x nem jön össze a tush push azèrt hadd mutassa meg a Jax D a többi csapatnak hogy kell ezt kivèdekezni....
több mint 1 éve
Ezek a 2pontos tush-pushok nem mennek . Hanyagolni kéne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)Zseni hogy 22-0-ás vezetésnél is találsz valami okot amin lehet rinyálni 😀
dande2
több mint 1 éve
Lefulladt a páncélautó.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Lassan lesèrül a fèl banda....túl korán volt az bye....lehet a Boys ellen a cserèket kellene felküldeni (tudom ez lehetelen)
több mint 1 éve
VanSumeren lesz lassan az LT-nk. 😀
több mint 1 éve
Amkor egy drivevval kèsőbb jött az a TD amit előbb gondoltam 🤪Talán most már ok a meccs? 🥳
több mint 1 éve
Frusztráltak a Jags védők. Ez jó nekünk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Mert akkor 3 1st downunk lesz a meccs végére mostani 1 helyett, vagy mitől félsz?Jaj már Ik! 😀 Jinx mester légyszi ezt ne nyomd. 😀AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Pihen a következő meccsre. Ez már eldőlt.
Greengo
iktriad
Greengo
több mint 1 éve
AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Térd
Most mondták, kérdéses a visszatérése...térd.
Greengo
több mint 1 éve
Jó van má na 😁Dejant mi a francnak erőltetjük STben???? Amíg csak fair catchel nincs gond de ha esetleg más játèk adódik abból lehet gond nem kellene erőltetni....Dejan Stankovic jugoszláv légiós
dande2
mustaine