Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
1 napja
Jaj már Ik! 😀 Jinx mester légyszi ezt ne nyomd. 😀AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Pihen a következő meccsre. Ez már eldőlt.
Greengo
iktriad
E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 napja
Dejant mi a francnak erőltetjük STben???? Amíg csak fair catchel nincs gond de ha esetleg más játèk adódik abból lehet gond nem kellene erőltetni....Dejan Stankovic jugoszláv légiós
dande2
1 napja
Egyébként tèrdet halottam....AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Pihen a következő meccsre. Ez már eldőlt.
Greengo
iktriad
1 napja
Dotson ELIT.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Vègre Dotson
1 napja
AJ Bown besétált az öltözőbe. Van valami hír róla?Pihen a következő meccsre. Ez már eldőlt.
Greengo
1 napja
Dejant mi a francnak erőltetjük STben???? Amíg csak fair catchel nincs gond de ha esetleg más játèk adódik abból lehet gond nem kellene erőltetni....Jól hord vissza. 😀
dande2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Dejant mi a francnak erőltetjük STben???? Amíg csak fair catchel nincs gond de ha esetleg más játèk adódik abból lehet gond nem kellene erőltetni....
1 napja
31 lettSzerintem veszélyben van a negatív franche rekord total yardokban, de azért tarts tőlünk. 😀Majd ha esetleg 2x ennyi pontunk lesz ès nektek nem sokkal több mint most akkor elhiszem 😉😏 ismerlek ám 😁Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
iktriad
dande2
iktriad
Félidőre
1 napja
Mindeközben köszi mindent:LeSean McCoy goes into franchise HOF: pic.twitter.com/6zcCjO7ypv
— Zach Berman (@ZBerm) November 3, 2024
1 napja
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire vékonyak a postok és 0 a depth chart, akkor az miért nem a GM hibája. Az a rákos daganat ott fogja enni az edzőket még évekig. Lassan ligaelsők leszünk first round picjben 30 év alatt... shame zacsi a fejreNe feledd, ezt a valaha volt legjobb Jags keret EVÖR. Már Shao szerint. El is átkozta vele az idei szezont.
Ppistike
1 napja
Magunktól tartok hogy leeresztünk. Tőletek? 🤔 Meglátjuk 😉Nem vagytok ti Patriots labdák.
dande2
1 napja
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire vékonyak a postok és 0 a depth chart, akkor az miért nem a GM hibája. Az a rákos daganat ott fogja enni az edzőket még évekig. Lassan ligaelsők leszünk first round picjben 30 év alatt... shame zacsi a fejre
1 napja
Magunktól tartok hogy leeresztünk. Tőletek? 🤔 Meglátjuk 😉Szerintem veszélyben van a negatív franche rekord total yardokban, de azért tarts tőlünk. 😀Majd ha esetleg 2x ennyi pontunk lesz ès nektek nem sokkal több mint most akkor elhiszem 😉😏 ismerlek ám 😁Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
iktriad
dande2
iktriad
1 napja
Szerintem veszélyben van a negatív franche rekord total yardokban, de azért tarts tőlünk. 😀Majd ha esetleg 2x ennyi pontunk lesz ès nektek nem sokkal több mint most akkor elhiszem 😉😏 ismerlek ám 😁Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
iktriad
dande2
1 napja
Azt mondod AFC-ben még odaérhet a Jax? Van értelme ellenünk nyerni?Majd ha esetleg 2x ennyi pontunk lesz ès nektek nem sokkal több mint most akkor elhiszem 😉😏 ismerlek ám 😁Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
iktriad
dande2
1 napja
Majd ha esetleg 2x ennyi pontunk lesz ès nektek nem sokkal több mint most akkor elhiszem 😉😏 ismerlek ám 😁Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
iktriad
1 napja
Barkley viszont idő előtt bement. Lehet adni kène egy bye week fèlidőt neki, mert azèrt az az ugrás kicsit megviselte.Nélküle is megvan ez a meccs már.
dande2
1 napja
What???? Mit nèztek ezek.....
1 napja
Az a 2 pont megvolt
1 napja
Rosszul gondoltákBiztonsági futás 3&17-reJax védők úgy voltak vele, hogy nem volt jogos az OPI, engedjük inkább be
Janek
Löfli