Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Kínum eléggé a tűzzel játszik, ilyenkor már nem illik eldobni, max Wentz-nek.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Még 1 FG az Eagles-től, majd félidőt TD-vel nyitják, kb mehetünk is aludni 😕
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Nincs térdelés ha Folesnak így megy 😊
több mint 6 éve
Még nem teljésen a vígín is szeretnénk nevetni 😊elszabdult a Hahota szakkör úgy látom 😀S sárbanfagyban mi?hébehóba mindenki homárHát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
balintbaba
petey
dande
petey
több mint 6 éve
folesnak lesz még fél perc 3 időkéréssel :d remélem nem állunk neki buzizni mint a JAX
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
De meg mindig viccesebb mint a 66ezer csirkeszárny 😊elszabdult a Hahota szakkör úgy látom 😀S sárbanfagyban mi?hébehóba mindenki homárHát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
balintbaba
petey
dande
petey
több mint 6 éve
elszabdult a Hahota szakkör úgy látom 😀S sárbanfagyban mi?hébehóba mindenki homárHát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
balintbaba
petey
dande
több mint 6 éve
ozibozi
17 140
a wentz trade körvonalazódik (úgy is injury prone) 😊
több mint 6 éve
S sárbanfagyban mi?hébehóba mindenki homárHát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
balintbaba
petey
több mint 6 éve
azért én megnézném hogy nem-e Al Bundy van a sisak alatt 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Amúgy en már azt haluztam hogy kiszedték a kezéből ott a nagy tumultusban
több mint 6 éve
hébehóba mindenki homárHát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
balintbaba
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
ejj testvér, mit tudsz te?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Jo hogy nem Smith volt ott
több mint 6 éve
Hát eskü ha így játszik tovább megfontolom, hogy én is lefeküdjek vele. Milyen az ágyban?Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker
zero0
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Kéne még egy labdát szerezni 😛
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Vikings elindult már Minneapolisból?
több mint 6 éve
Folest már szidni akartam, mit vár, erre... nem semmi!!
több mint 6 éve
füles ilyet is tud baszod nem leszünk 20 pont felett soha Vaitai elit 😀 😀😀😀DDDDDDDDD
több mint 6 éve
zero0
333
Bika karú Foles miket dobál 😀 😀Nem csak a karja ami extra méretekkel rendelkezik ha már testrészekről van szó
Mr.Breaker